Ne sorunusorunu cozebildin mi
az çnce hwıd attım bos atmayı keser misinisterseniz beleşe alın ama asla hwid reset attıramazsınız alan kişi parasını çöpe atar![]()
ilk hwidi sen aldıysan attırırsın kanka başkasının attırması imkansız boş konuaz çnce hwıd attım bos atmayı keser misin
satan kişilere v.b nasıl satıyor hocam onu anlamadımmidnight ip hwid değiştiği an incelenmeye alınıyor other user tespit edilirse account yasaklanır denize parasını atabilir başkasından devir midnight acc alıcak sitede uyarı var büyük yazıyla zaten iyi forumlar
kim satıyor kanka ver ticaret yaptığı ssi midnight idsi ile birlikte reportlayalım ayrıca 30 günlüğü 225 230 lira olan hilenin 20 günü nasıl 200 lira edebiliyor onu anlamadımsatan kişilere v.b nasıl satıyor hocam onu anlamadım
başka forumlarda ucuza satan var satmaktanda vaz gectim konu kilitlenebilirkim satıyor kanka ver ticaret yaptığı ssi midnight idsi ile birlikte reportlayalım ayrıca 30 günlüğü 225 230 lira olan hilenin 20 günü nasıl 200 lira edebiliyor onu anlamadım
satma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlarbaşka forumlarda ucuza satan var satmaktanda vaz gectim konu kilitlenebilir
malum forumda 2 kilşi ticket atıp beni abnlatıcaklarını söyledi hem morelimi hem satma tadımı kacırdı iyi günler hocamsatma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlar
sorun yok hocam sizlik durum yok sizinde amacınız uyarmaksatma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlar
hocam simdi bu arkadaşlar beni sikayet ederse benim 20 günüm silinir mi ?satma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlar
Hocam sanmıyorum account sizde kalırsa ip hwid değişikliği olmazsa ama satıyorum diye konu açtığınız için olabilirde tamamen oranın adminlerinin insafına kalmış satmazsanız kalma ihtimali yüksek malum forumdaki elemanlar toxic troll zaten dikkate almamanızı tavsiye ederim birmalum forumda 2 kilşi ticket atıp beni abnlatıcaklarını söyledi hem morelimi hem satma tadımı kacırdı iyi günler hocam
sorun yok hocam sizlik durum yok sizinde amacınız uyarmak
hocam simdi bu arkadaşlar beni sikayet ederse benim 20 günüm silinir mi ?