Satıyorum CS2 20 günlük midnight + CFG 200 TL

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
CS2 için 200 TL, 20 günlük midnight var elimde. CFG falan da vereceğim. Almak isteyenler Discord: E...#3145.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
isterseniz beleşe alın ama asla hwid reset attıramazsınız alan kişi parasını çöpe atar :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
midnight ip hwid değiştiği an incelenmeye alınıyor other user tespit edilirse account yasaklanır denize parasını atabilir başkasından devir midnight acc alıcak sitede uyarı var büyük yazıyla zaten iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
midnight ip hwid değiştiği an incelenmeye alınıyor other user tespit edilirse account yasaklanır denize parasını atabilir başkasından devir midnight acc alıcak sitede uyarı var büyük yazıyla zaten iyi forumlar
satan kişilere v.b nasıl satıyor hocam onu anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
satan kişilere v.b nasıl satıyor hocam onu anlamadım
kim satıyor kanka ver ticaret yaptığı ssi midnight idsi ile birlikte reportlayalım ayrıca 30 günlüğü 225 230 lira olan hilenin 20 günü nasıl 200 lira edebiliyor onu anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kim satıyor kanka ver ticaret yaptığı ssi midnight idsi ile birlikte reportlayalım ayrıca 30 günlüğü 225 230 lira olan hilenin 20 günü nasıl 200 lira edebiliyor onu anlamadım
başka forumlarda ucuza satan var satmaktanda vaz gectim konu kilitlenebilir

• Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
başka forumlarda ucuza satan var satmaktanda vaz gectim konu kilitlenebilir
satma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
satma kanka bencede konu baltalamak değil amacım bireysel yaşadığım için insanlar bilinçlensin seninle alakası yok bu konunun tamamen midnightın ilkeriyle alakalı 200 lira para değil bu devirde 20 gün midnighitini kullan paşalar gibi kararına sevindim iyi forumlar iyi oyunlar
malum forumda 2 kilşi ticket atıp beni abnlatıcaklarını söyledi hem morelimi hem satma tadımı kacırdı iyi günler hocam

sorun yok hocam sizlik durum yok sizinde amacınız uyarmak

hocam simdi bu arkadaşlar beni sikayet ederse benim 20 günüm silinir mi ?

Son düzenleme:
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
malum forumda 2 kilşi ticket atıp beni abnlatıcaklarını söyledi hem morelimi hem satma tadımı kacırdı iyi günler hocam

sorun yok hocam sizlik durum yok sizinde amacınız uyarmak

hocam simdi bu arkadaşlar beni sikayet ederse benim 20 günüm silinir mi ?
Hocam sanmıyorum account sizde kalırsa ip hwid değişikliği olmazsa ama satıyorum diye konu açtığınız için olabilirde tamamen oranın adminlerinin insafına kalmış satmazsanız kalma ihtimali yüksek malum forumdaki elemanlar toxic troll zaten dikkate almamanızı tavsiye ederim bir