kanka dediğim gibi türk hilelerine güven olmaz adamlar skin changer ekleyemedikleri için bile güven faktörü düşürüyor diyor ve de bütün hileler vac live yiyebilir dma bile burda senin belli edip edmemen önemli yeni gelen vac live güncellemesiyle aim botu cok kısık kullansan bile ban yiyorsun bence şimdilik bekle midnightın güncelleme almasını sonra git midnight al(main hesabımda bile kullandım) sonra full legit oyna keydfine bakMerhaba,
Öncelikle düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. VAC Live sistemi, CS2’nin en güncel güvenlik önlemlerinden biridir ve bu sistem, yalnızca Axeprime değil, piyasadaki pek çok yazılımda kullanıcıların sorun yaşamasına yol açabilmektedir.
Axeprime tarafında ise özellikle şunu belirtmek isteriz: Safety-Mode aktif olduğu sürece trust factor düşüren hiçbir özellik bulunmamaktadır. Yani kullanıcılarımızın uzun vadeli hesap güvenliği için gerekli tüm önlemleri yazılım içerisinde barındırıyoruz. Ayrıca Axeprime tamamen özgün kod tabanıyla geliştirilmiştir, herhangi bir kopya ya da paylaşımlı kod altyapısı kullanılmamaktadır.
Amacımız, kullanıcılarımıza sürdürülebilir, güvenilir ve keyifli bir deneyim sunmaktır. Bu yüzden Axeprime tercih eden herkesin geri bildirimleri bizim için çok değerlidir ve sürekli güncel kalarak güvenliği birinci önceliğimiz yapıyoruz.
Saygılarımızla,
Axeprime Ekibi
Merhaba,kanka dediğim gibi türk hilelerine güven olmaz adamlar skin changer ekleyemedikleri için bile güven faktörü düşürüyor diyor ve de bütün hileler vac live yiyebilir dma bile burda senin belli edip edmemen önemli yeni gelen vac live güncellemesiyle aim botu cok kısık kullansan bile ban yiyorsun bence şimdilik bekle midnightın güncelleme almasını sonra git midnight al(main hesabımda bile kullandım) sonra full legit oyna keydfine bak
AXE PRİME çok duyulan bir hle değil ve ayrıca aylığı 30 dolar olan hilelerde bile azcık aim bot acıldığında ban yiyebiliyorsun maden çok almak istiyorsun al ozaman ben uzunca süredir parali hile free hile ve türk hileleri denedim türklerin çoku hilesinin yazlılımları ya kötü ya da çalıntı ama gene de siz bilirsiniz 5 6 ay geçince niye vac yedim diye düşünürsünüzMerhaba,
VAC Live güncellemesi Axeprime’a takılmadı. Diğer Türk yazılımları gibi trust factor düşüren saçma özellikler bizde yok. Axeprime’ı onlarla kıyaslamayın.
ben trigger da kullandım aim bot da kullandım skin changer de kullandım hala yeşil güven faktörlüydüm böyle saçma sapan bir açıklamaya gerek yokMerhaba,
VAC Live güncellemesi Axeprime’a takılmadı. Diğer Türk yazılımları gibi trust factor düşüren saçma özellikler bizde yok. Axeprime’ı onlarla kıyaslamayın.
yazılım ne derece sağlam bilmiyorum belki çok iyidir ama ben güvenememMerhaba,
türk yazılımların çoğu çöp kabul ben axeprime ı hiç denemedim güzel durmasına rağmen çünkü swektörde daha uzun iş yapım kendini kanıtlayan yazılımlar var (türk hileleri değil)Merhaba,
yan hesapta hilenizi denemek isterim ama bilgisayar çok pahalı btc minnig virüsü varsa patlarımMerhaba,
Btc mining denen olayı bu piyasada yapan yok sadece bir söylenti ikinci olarak ise yukarıda bizi diğer firmalar ile karıştırmayın diyorum çünkü kendileri 8,9,10 yıllık tecrübelerinin sadece menü değiştirip kullanmak olduğunu biliyorlar kısacası kullanmadan yargılı olmak olmazAXE PRİME çok duyulan bir hle değil ve ayrıca aylığı 30 dolar olan hilelerde bile azcık aim bot acıldığında ban yiyebiliyorsun maden çok almak istiyorsun al ozaman ben uzunca süredir parali hile free hile ve türk hileleri denedim türklerin çoku hilesinin yazlılımları ya kötü ya da çalıntı ama gene de siz bilirsiniz 5 6 ay geçince niye vac yedim diye düşünürsünüz
ben trigger da kullandım aim bot da kullandım skin changer de kullandım hala yeşil güven faktörlüydüm böyle saçma sapan bir açıklamaya gerek yok
yazılım ne derece sağlam bilmiyorum belki çok iyidir ama ben güvenemem
türk yazılımların çoğu çöp kabul ben axeprime ı hiç denemedim güzel durmasına rağmen çünkü swektörde daha uzun iş yapım kendini kanıtlayan yazılımlar var (türk hileleri değil)
yan hesapta hilenizi denemek isterim ama bilgisayar çok pahalı btc minnig virüsü varsa patlarım
Memnuniyetle size deneme imkânı sağlayabilirim, böylece kendiniz test edip karar verebilirsiniz.katılıyorum kullanmadan yargılamak yanlış ama zamanında türk hilelerinden ağzım yandı o yüzden biraz temkinli olmam gerek
1 günlük sürümlerimiz mevcut deneyebilirsinÜcretli ve iyi olup ama almadan önce deneme üyeliği veren hile var mı bildiğiniz
mid daha ucuz galiba bundanYani genelde Türklerin yt üzerinde reklam gibi tanıttığı ürünler balon oluyor o yüzden 3 5 fazla ver midnight al
Türkiye'de şu anda bizden iyisi yok ve bu konuda kendimize güveniyoruz.Yani genelde Türklerin yt üzerinde reklam gibi tanıttığı ürünler balon oluyor o yüzden 3 5 fazla ver midnight al
internal hilelerin hepsi tespit edilebilir bunu satarken %100 vac ban koruması yazamaz git midin desteğine hiç bir hile kesin garanti sunamaz bizde sunamıyoruz bu gün tespit edilemiyor diye yarın da edilemeceyek diye bir şey yok diyorlar diğer tarafta ise internel olmasına rağmen ban riski yok tarzında satılıyor hileler sana tr hilesi olarak tek önerebileceğim bolmax en azından safe bir hileÖncelikle konuyu açtıktan 2 gün sonra satın aldım ve hala kullanıyorum midnight ve memesense kullanmış birisi olarak axeprime dan acayip derecede memnun kaldım İlk başta türk hilesi olduğu için önyargılı yaklaşmıştım ama cidden videolardan gözüktüğü kadar güzelmiş
Sorduğum sorularda hızlı dönüş ve yardımları için @TurkLee ye teşekkür ederim
eğer hesapta intrernel kullanmak gibi bir ataya düşersen bari iniuria falan alÖncelikle konuyu açtıktan 2 gün sonra satın aldım ve hala kullanıyorum midnight ve memesense kullanmış birisi olarak axeprime dan acayip derecede memnun kaldım İlk başta türk hilesi olduğu için önyargılı yaklaşmıştım ama cidden videolardan gözüktüğü kadar güzelmiş
Sorduğum sorularda hızlı dönüş ve yardımları için @TurkLee ye teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?