go'dan sonra elim kolum tutmadığı için de olabilir bu tavrımcs2 daha zevkli geliyor bana
kısa süre oynadım steam indirimde aldım bf 1 ama dediğiniz gibi alışmışız csye taktiksel 5 vs 5 atmaya öteki savaş meydanı cidden ne oluyor anlamıyor ölüüyorum iade ettimBence bf ye alışıp hiç adam vuramamışsın o keyfi yaşamamışsın o yüzden böyle düşünüyorsun yanlış anlama küçümseme için falan demiyorum ama bf nin verdiği ortamı cs2 verebileceğini hiç sanmıyorum ama tabi bu zevk meselesi herkes aynı şeyleri beğenmek zorunda değil.
alışmışız basite ama bir de inanılmaz hile var bf 1 de gördüm özellikle adam görünmezdi wall hacki aimbotu kenara bırakCs dediğin oyun tamamen basit grafiklerle küçük bir haritada konumlanarak veya bomba kurulucak ise güzel taktik izlenilen bir oyun BF ise anlatılmaz yaşanır bir oyun ilk başta oyunu küfür ede ede oynadım sürekli olumdu dedim bu ne 3 kere silip geri indirdim şuan 25 kill aşağısında çıkmıyorum oyunda ve oynanış aşırı keyifli ki bence karşılaştırılamayacak oyunlar biri rekabetçi diğeri dünya savaşı çok ayrı noktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?