cs2 belli etmeden banlatmıyan hile

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
cs 2 de belli etmessem banlatmıcak bir hile arıyorum (ücretsiz)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretsiz her türlü banlatır fakat safe olarak PassatHook öneririm, 250 300 tl civarına midnight alabilirsin aylık satılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
beni götürebildiği kadar götürsün zaten çok fps oyunu oynamam

bu passat iyimiş teşekkürler

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ücretsiz bir şekilde istediğin kadar safe oyna, o banı yersin bundan kaçış yok. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, ücretli hilelere yönelebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ücretsiz hile kullanmadım ücretlilerden bir süre kullandım globale kadar çıktım legit oynayarak. ama eninde sonunda takımındakiler yüzünden belli edebiliyorsun sinirlenip. ban yemedim işin sonunda ama raporladıkları için belli bir süre sonra sadece hilecilerle eşleşmeye başlıyorsun. hileci derken legit değil direk mevlana falan :D o yüzden normal takılman en azından csde senin faydana olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR banlanıcağımı ben biliyorum zaten fps oyunları çok oynamam o yüzden pek umrumda değil ileride fikrimi değiştirirsem banı kaldırttan ücretli bir program alırım kaldırırım bulduğum hile çok güzel link bu:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linki

yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun🙃🙃

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Malesef yok öyle bir hile. Enin de sonun da VAC yiyorsun...

Üye
1 HİZMET YILI
CS2 gibi oyunlar, hile karşıtı sistemlere sahip ve bu tür yazılımlar genellikle çok dikkatli bir şekilde izlenir.

Üye
1 HİZMET YILI
CS2 gibi oyunlar, hile karşıtı sistemlere sahip ve bu tür yazılımlar genellikle çok dikkatli bir şekilde izlenir.

Üye
1 HİZMET YILI
Exloader diye bi uygulama var ondan legit oynayabilirsin banlatma ihtimali çok düşük

Üye
1 HİZMET YILI
eğer yazılımı sağlam (vac korumalı) bir hile bulursan ve legit oynarsan banlanmazsın ama her hilenin vac korumalı olduğu şüpheli o yüzden virüssüz olduğundan emin olduğun hileleri deneme yanılma yöntemi ile sana uygun ve vac yedirmeyeni bularak kendine seçebilirsin 2020 de bende aynısını yapmıştım

Üye
1 HİZMET YILI
eğer yazılımı sağlam (vac korumalı) bir hile bulursan ve legit oynarsan banlanmazsın ama her hilenin vac korumalı olduğu şüpheli o yüzden virüssüz olduğundan emin olduğun hileleri deneme yanılma yöntemi ile sana uygun ve vac yedirmeyeni bularak kendine seçebilirsin 2020 de bende aynısını yapmıştım