cs2 demoyu izleyip yorumlar mısınız

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşımı baiterlediğimi söyliyor alta video var izleyip yorumlar mısınız

mor olan o yeşil olan benim hatalarımızı sizin fikrinize göre yorumlar mısınız teşekkürler

BENİM POV

ONUN POV

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
İkinizin birbirinize karşı bir iletişim sorununuz var. Takım olarak mı oynuyorsunuz bilmiyorum fakat rastgele bir taktikle allaha emanet side'a girmişsiniz. Girdikten sonra arkadaşın smoke tarafına bakarken senden water kısmına bakmanı beklemiş. Buradaki sorun ise şu kimin nereye bakacağını ya öncesinde konuşmuş olmanız yada birbirinize şuraya bak gibi call'lar vermeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İkinizin birbirinize karşı bir iletişim sorununuz var. Takım olarak mı oynuyorsunuz bilmiyorum fakat rastgele bir taktikle allaha emanet side a girmişsiniz. Girdikten sonra arkadaşın smoke tarafına bakarken senden water kısmına bakmanı beklemiş. Buradaki sorun ise şu kimin nereye bakacağını ya öncesinde konuşmuş olmanız yada birbirinize şuraya bak gibi call'lar vermeniz gerekiyor.
a değil b

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
olayda bait yok sen sadece daha öndesin arkada onlar hedef kalmış tamamen kendi hataları daha iyi pozisyon alabilirlerdi smoke'a bakmak yerine kapıya bakabilirlerdi
sen zaten smoke'a bakıyorsun orda kendini koşeye kıstırmışsın kapıdan senin görülmen zor arkadaşın açıkta kaldığı için hedef olup vuruluyor daha iyi pozisyol alsa vurulmazdı boşa sana laf atmışlar

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşın sanırım biraz gergin burda baitlik bişey yok iyi oynamissin ellerine sağlık

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İkinizin birbirinize karşı bir iletişim sorununuz var.