Üye
merhaba arkadaslar tr icin guvenilir pubg icin private yazilim alabilecegim kimse var midir?
en ucuz dma kartı nerede bulurum
türkiye için dma satan var mı?
türkiyede bu ürünlerin tedariğini yapan var mı? bilgilendirebilir misiniz ?
ben sadece pubg de radar kullanmak istiyorum nasıl yapacağımı bilen bi arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim
merhaba arkadaslar tr icin guvenilir pubg icin private yazilim alabilecegim kimse var midir?
1- DMA cihazını TR'de 30-40k bandında sahibinden üzerinden satıyorlar yurt dışında 200-300$ civarı fakat TR'ye gümrük yüzünden sokamayabilirsin tanıdığın varsa gümrükten geçiririm diyorsan aliexpress üzerinden alabilirsin onun haricinde sana lazım olanlar eğer aimbot istiyorsan KMBOX ek olarak ESP en önemli özellik onu kullanabilmek istiyorsan Fuser gerekiyor. Bunları bundle olarak aliexpress'ten güvenilir satıcılar üzerinden araştırıp alabilirsin.
2- Kurulum ve bağlantıları zor değil satın alacağın güvenilir bir hile satıcısı bulabilirsen kurulum konusunda da yardımcı olabilirler veya youtube üzerinde araştırma yapabilirsin bir kaç video vardı bulursam bu yoruma eklerim.
Raptor artık satılmıyorda üretilmiyorda, 2000-5000 falan değil fiyatları.DMA cihazları genellikle özel donanım üreticilerinden veya çevrimiçi platformlardan satın alınabilir. Örnek olarak PCIe tabanlı kartlar örnek RaptorDMA bu alanda sıkça kullanılır. Ancak bu cihazlar pahalıdır ve 2.000-5.000 Dolar gibi fiyatlara satılabilir
Merhaba, forum'da konumuz mevcut oradan bizlere ulaşabilirsiniz.bilgisi olan banada yardim etsin
Şuanda HPTT satışına başladım Yurtdışı ve Türkiye için FACEIT/VGK gibi oyunlarda FİRMWARE OLMADAN kullanmak isteyen arkadaşlar varsa fiyatıda onlara uyuyorsa BOOST için vs alacaklarsa bizlere ulaşabilirler, konumuz forumda mevcuttur.Ben hollanda'da dma aldım tatile gittiğimde. Cs gibi bir oyunda hile kullanacaksanız sıkıntı yok. Frimware dandik bile olsa zaten ban yemiyorsun vac çok ilgilenmiyor bloklama ile ban atar geçer vaclive. Genelde hileler memory write yerine memory read oluyor sadece okuduğu için km box üzerinden okumaların üzerine mouse haraketleri gönderen bi sistem (frimware blok yemese bile kmbox bloklanabilme ihtimali var yada hiç bloklanamaz bilemem.) Fakat valorant faceit gibi platrformlar için alıyorsanız para kazanmaya odaklıysanız hiç bulaşmayın. Faceit dma'yı çözmenin yolunu buldu frimware dma dan daha pahalı hale geldi aynı şekilde Valorant'ta böyle 300-400 dolar sadece frimware verirsiniz 1 hafta sonra şansınıza blok yer tekrar almak zorunda kalırsınız. Yani çok pahalı. Zengin değilsen uğraşma. Başka oyunlarda hile yapacam dersenizde github'ta birazcık kodlama biliyorsanız hemen hemen her hile mevcut. Frimware alıp hileleri bedavaya kullanabilirsiniz. Yanlız kodlarını kontrol etmeniz gerek memory read olmalı ramdeki hiçbir okunan veriye dokunmamalı yani. %90'ı böyle zaten pubg Tarkov Valorant CS herbirinden hile satın alıp denedim ve free hileleri de denedim hemen hemen hepsi aynı tek önemli nokta Frimware. Frimware kendim yazmayı öğrendim ne blok yiyorum ne ban fakat yazılım bilmiyorsanız uzak durmanızda fayda var. Kimse size private frimware vermez. Verdiğini söylüyorsa da yalan söylüyordur. Satan yabancı platformda arkadaşlarım var. Bir güncelleme geliyor hile koruma sistemlerine hop hepsi birden blok yiyor dmanız oyunu görmüyor. Bu sebeple iyice düşünün ve dma gibi bir olaya giriyorsanız en çok parayı Frimware'e vereceğinizi unutmayın.
(Şöyle bi güzelliği var dma'nın eğer hileyi bulduysanız ve free ise indirin frimware blok yemediğiniz sürece sonsuza kadar kullanırsınız read olan bi olayı bloklama ihtimali yok hile olarak söylüyorum fakat frimware blok yersen hileyi de kullanamazsınız yani tek masraf hile değil frimware olur.)
Frimware olmadan kullanma diye birşey yok kanka dandik de olsa şart frimware'siz oyun görmüyor zaten dmaŞuanda HPTT satışına başladım Yurtdışı ve Türkiye için FACEIT/VGK gibi oyunlarda FİRMWARE OLMADAN kullanmak isteyen arkadaşlar varsa fiyatıda onlara uyuyorsa BOOST için vs alacaklarsa bizlere ulaşabilirler, konumuz forumda mevcuttur.
HPTT için ek olarak firmware almana gerek yok anlamında söylüyorum, içinde zaten firmware kendiliğinden var.Frimware olmadan kullanma diye birşey yok kanka dandik de olsa şart frimware'siz oyun görmüyor zaten dma