CS2 EzGlobal hilesi güvenilir mi?

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
***** yiyen bir yazılım güvenilir değil

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ezglobal zaten garanti vac kendim yedim ordan biliyorum birde kabul etmiyolar onlardan dolayı olduğunu destek ekibi felan da yalan

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ezglobali ilk denediğim sene 2017 18 senesi
Yaklaşık 20 hesapta kullanmışımdır hepsi garanti vac ban yiyor en uzun 3 ay yememe en kısa 1 hafta vac ban yedirtmeme diye bir şey yok hiç ow ban da yemedim hesap garantili diye de bir şey yok teknik destek ekibi bok gibi güncellemeler geç geliyor 2 gün kullanamdığın onlardan sorunlu bir şeyde bile o 2 günü iade bile etmiyorlar rezil sistemleri var ki zaten hilesi çokta iyi değil bu tarz bilindik hileler ki türk satıcıları olduğu için her türlü ban yersin sana tavsiyem yabancı hileler

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kullanan arkadaşım var uzun süredir de kullanıyor Fazla belli etmediğin sürece ban yemezsin demişti bana ama yine de boş hesapta satın alıp deneye bilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Midnight'tan yakında sponsorluk parası istiycem nerdeyse heryere yazıyorum ve öneriyorum.Güvenilir ve legit

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler ezglobal paste bir yazılım özellikleri paste ama özelliklerin hepsi yeterli ama ban yeme olasılığınız vardır

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Milleti trolleyen bir yayıncı vardı hileyle maske takıyor hatta oda bu hileyi kullanıyordu sanırım