Süper Üye
konuda belirtim dostum detaylı video istiyorsan bakabilirsin kanal bana ait değildir seçin olup 10 maç atmış gümüş rank önemsiz yani saatde önemsizherkese gelmedi prime&rankı açık olanlara geldi ve cs2nin desteklediği bölgelere europe,china gibi....
prime var aa rank açık olmalımı?herkese gelmedi prime&rankı açık olanlara geldi ve cs2nin desteklediği bölgelere europe,china gibi....
yok farkındayım bölgeden bahsetmemişsiniz ondan dolayı genel olarak tanımladımkonuda belirtim dostum detaylı video istiyorsan bakabilirsin kanal bana ait değildir seçin olup 10 maç atmış gümüş rank önemsiz yani saatde önemsiz
kayıtlarda 164 saat
evet rank açık olmalıprime var aa rank açık olmalımı?
10 maçını tamamla muhtemelen sanada gelir davetprime var aa rank açık olmalımı?
optimizasyon sorunlar var diyorlar bilmiyorum indikten sonra göreceğizişte bu iyi haber
maalesef herkes ondan şikayetçi şuanoptimizasyon sorunlar var diyorlar bilmiyorum indikten sonra göreceğiz
acık beta düzeltirler diye düşünüyorum bence tahminen 6 7 8 aya düzelmiş olur buglar falan zaten acık beta yapmaların amaçı o milet bulsun biz düzeltelim gibisindenmaalesef herkes ondan şikayetçi şuan
evetBeta sürümünde mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?