Alıyorum CS2 için hile arıyorum. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.

Counter-Strike 2 için bir hile önerisi arıyorum.
Şu ana kadar midnight, memesense, nixware adlarını duydum.
Ancak tecrübeli arkadaşların fikrini almak istiyorum.
Alabileceğim en iyi seçenekler hangileridir?
Nereden almalıyım?

Hileyi yalnızca wallhack amacıyla kullanacağım.
WH dışında legal sınırlara uygun davranacağım.
Temiz, güvenilir ve stabil hile önerileriniz varsa çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar!

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başlığı değil de içeriği okuyup okumadığından emin değilim.

Ben zaten böyle "kopyala-yapıştır" tiplerden sıkıldığım için güzelce derdimi anlattım.

Bir hile adı yazayım, bir link paylaşayım, chatgpt ile üç beş satır metin yazayım da satış yapayım kafasından gına geldi artık.

İnsanın biraz kendisine, biraz da yaptığı işe saygısı olacak.

Sana hayırlı satışlar.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam private bir kaç hile satıcısı vardı arkadaşlarım onları tercih ediyor. Private olup sınırlı sayıda satılıyor olmasından ötürü güvenlik ön planda oluyor. Fiyat biraz diğer hilelere göre bir tık tuzlu olabilir ama ban yememek için gözden çıkarmak lazım. 500 verip 1000 verip ban yedikten sonra gerek yok hile kullanmaya vereceksen z daha fazla ver ban riskini ortadan kaldır ya da minumuma çek. dc bırakayım yaz yardım edeyim bilgi konusunda

Dc: eternall_

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim. böyle bir hizmet arıyorum. fiyatı sorun değil. ekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
midnight, memesense alıp oyna priv slotted cart curt hilelere bulaşma anlamı yok cs2 de

BOSS
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
memesens kullanabilirsin tavsiye edebilirim şahsi de kullanıyorum hiç legit oynamadım sayılır ve hiç ban yemedim açıkçası

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
CS'de slotted almak harbi sacma. Al midnight keyfine bak.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yorumu yapan arkadaşlar ucuz olsun banlanırsak banlanırız kafasında herhalde öyle düşünüyorsanız zaten alın random bir tane hile mevzu öyle düşünmeyenlerin slotted alması. Valorantta nasıl ürün kalitesine ve güvenliğine bağlı fiyat artıyorsa csde de aynı mantık geçerli. Ama csde millet rank için vs değil de eğlence için hile alıyor genelde. Düz eğleneyim kafasındaysanız zaten alın bir tane ama güvenlik diyorsanız kıyın paraya zaten 3 5 tane private tarzı hile satan kişi var diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ne anlatıyorsun allah için oyunda anticheat yok

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ne anlatıyorsun allah için oyunda anticheat yok
Tamamdır paşam sen bi al 500tlye oyna ne oluyor bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya allah için 3 gün değilse 1 hafta 1 hafta değilse 1 ay sonra o banı her türlü yiyeceksin valo ile çıkıp kıyaslama yapmayın şurada günlük hile alan çoluk çocuk yorum yapıyor

Üye
1 HİZMET YILI
kullandığın cs2 hilesi arka planda atomu parçalasa yok private yok slotted yok şöyle yok böyle ne derse desin hepsinde aynı altyapı var ne anlatıyosun fazla para veriyosun diye daha kaliteli birşey aldığını zannetme en fazla optimize edilmiş tam ekran destekleyen espside biraz güzel gözüken bi kernel alabilirsin geri kalan tüm windows xp temasına sahip ve private olduğunu iddia eden hileler para tuzağından başka birşey değil

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sen galiba yazılım ile alakalı birisin doğrumu? hangi kütüphane aracılıkları ile hangi hileleri yaptığını veyahutta mevcut cs2 hilelerinin alt yapısı ile alakalı bilgi verir misin? bilgilenelim değil mi.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
CS'de slotted almak harbi sacma. Al midnight keyfine bak.
cs de slotted satan bir hile hiç görmedim invite ile işleyenler var

sadece esp oynayacaksan en ucuz opsiyonu al ragebot ban yediriyor ragebot kullanacaksan bile ssg oynama hızlı tespit ediliyor deagle ile duvar arkasından sıkma onun harici ban yemen zor

şu an memesense gayet iyi görünüyor sanada hayli hayli yeter

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Komik bir yorum olmus bu isler hangi kutuphaneyi kullandigin ile olmuyor. Kullanici yorumlari ile oluyor, 320 TL lik public hileleri kullanarak full mm premier girdim herhangi bir ban yok. Biz burda millete deneyim etmeden yorum yapmiyoruz. Madem public hile ile 5 gunde ban yendigini dusunuyorsun ozaman buraya herhangi bir kanit vesaire at ki bizde bilgilenelim.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
öncelikle şu an vac gene bildiğimiz vac sadece bir kaç yapay zeka ile oynayışında bir sorun olup olmadığını kontrol eden bir sistem var (vaclive)

vac geçmesi kolay kernal bir anti cheat değil türk pasterlar bile githubdan sağdan soldan buldukları sourceler ile halledebiliyor önemli olan bir hilenin vaclive atlatabiliyor olması ve sunduğu özellikler

csde invitelı private olan hileler size ekstra ban koruması vs sağlamıyor gene farkları var kimisi tf düşürür kimisi düşürmez kimisini vaclive yakalar kimisini yakalamaz önemli olan hilede bulunan ekstra özellikler ve bu hileye gelen güncellemeler forumun aktifliği bir hile forumu aktif değil ise changelogs da önemli güncelleştirmeler yapılmıyorsa o hileden uzak durun örn fatality mm de harika çalışıyor hile ama çok hızlı tespit ediliyordu ama şu anda adamlar son güncelleme ile sorunu çözdü sadece çok şüpheli oynarsanız (örn sürekli ssg alıp duvar arkası vurmak hs atmak gibi) durumlarda vaclive devreye giriyor o da en kötü cooldown atıyor 1-3-14 diye gidiyor bu bekleme süreleri

kısaca sadece esp arıyorsanız 2-3 dolara halledebilirsiniz vaclive sadece aimdeki anormel hareketleri tespit ediyor (auto strafe ragebot silent büyük fov gibi özellikler aimi çok anormal hareket ettirdiği için yakalanmanız kolaylaşıyor)

valoranttaki gibi çok komplike çalışmıyor kısaca kafanızı bu kadar ağrıtmaya değmez sadece esp kullanacaksanız herhangi bir hile olur fazladan 10-20 dolar vermeye gerek yok ama dediğim gibi ragebot kullanacaksanız mm hvh takılacaksanız kesinlikle bir kaç dolar fazla vermek kötü olmuyor şu an mm de hvh oynanabilecek en f/p ve uzun süreler cooldown yedirmeyen hile memesense diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
türkler fena yarıyor ya şu yazı discord sunucularında clown yerine yapıştırmalık hayatında adım atamayacağın forumlarda takılıyorum yorma

Knight Online
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Netice olarak MidNight kullanıyorum. Memnunum