çok teşekkür ederim. böyle bir hizmet arıyorum. fiyatı sorun değil. ekliyorum.Hocam private bir kaç hile satıcısı vardı arkadaşlarım onları tercih ediyor. Private olup sınırlı sayıda satılıyor olmasından ötürü güvenlik ön planda oluyor. Fiyat biraz diğer hilelere göre bir tık tuzlu olabilir ama ban yememek için gözden çıkarmak lazım. 500 verip 1000 verip ban yedikten sonra gerek yok hile kullanmaya vereceksen z daha fazla ver ban riskini ortadan kaldır ya da minumuma çek. dc bırakayım yaz yardım edeyim bilgi konusunda
Dc: eternall_
ne anlatıyorsun allah için oyunda anticheat yokYorumu yapan arkadaşlar ucuz olsun banlanırsak banlanırız kafasında herhalde öyle düşünüyorsanız zaten alın random bir tane hile mevzu öyle düşünmeyenlerin slotted alması. Valorantta nasıl ürün kalitesine ve güvenliğine bağlı fiyat artıyorsa csde de aynı mantık geçerli. Ama csde millet rank için vs değil de eğlence için hile alıyor genelde. Düz eğleneyim kafasındaysanız zaten alın bir tane ama güvenlik diyorsanız kıyın paraya zaten 3 5 tane private tarzı hile satan kişi var diye biliyorum.
Tamamdır paşam sen bi al 500tlye oyna ne oluyor bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya allah için 3 gün değilse 1 hafta 1 hafta değilse 1 ay sonra o banı her türlü yiyeceksin valo ile çıkıp kıyaslama yapmayın şurada günlük hile alan çoluk çocuk yorum yapıyorne anlatıyorsun allah için oyunda anticheat yok
kullandığın cs2 hilesi arka planda atomu parçalasa yok private yok slotted yok şöyle yok böyle ne derse desin hepsinde aynı altyapı var ne anlatıyosun fazla para veriyosun diye daha kaliteli birşey aldığını zannetme en fazla optimize edilmiş tam ekran destekleyen espside biraz güzel gözüken bi kernel alabilirsin geri kalan tüm windows xp temasına sahip ve private olduğunu iddia eden hileler para tuzağından başka birşey değilYorumu yapan arkadaşlar ucuz olsun banlanırsak banlanırız kafasında herhalde öyle düşünüyorsanız zaten alın random bir tane hile mevzu öyle düşünmeyenlerin slotted alması. Valorantta nasıl ürün kalitesine ve güvenliğine bağlı fiyat artıyorsa csde de aynı mantık geçerli. Ama csde millet rank için vs değil de eğlence için hile alıyor genelde. Düz eğleneyim kafasındaysanız zaten alın bir tane ama güvenlik diyorsanız kıyın paraya zaten 3 5 tane private tarzı hile satan kişi var diye biliyorum.
Sen galiba yazılım ile alakalı birisin doğrumu? hangi kütüphane aracılıkları ile hangi hileleri yaptığını veyahutta mevcut cs2 hilelerinin alt yapısı ile alakalı bilgi verir misin? bilgilenelim değil mi.kullandığın cs2 hilesi arka planda atomu parçalasa yok private yok slotted yok şöyle yok böyle ne derse desin hepsinde aynı altyapı var ne anlatıyosun fazla para veriyosun diye daha kaliteli birşey aldığını zannetme en fazla optimize edilmiş tam ekran destekleyen espside biraz güzel gözüken bi kernel alabilirsin geri kalan tüm windows xp temasına sahip ve private olduğunu iddia eden hileler para tuzağından başka birşey değil
cs de slotted satan bir hile hiç görmedim invite ile işleyenler varCS'de slotted almak harbi sacma. Al midnight keyfine bak.
Komik bir yorum olmus bu isler hangi kutuphaneyi kullandigin ile olmuyor. Kullanici yorumlari ile oluyor, 320 TL lik public hileleri kullanarak full mm premier girdim herhangi bir ban yok. Biz burda millete deneyim etmeden yorum yapmiyoruz. Madem public hile ile 5 gunde ban yendigini dusunuyorsun ozaman buraya herhangi bir kanit vesaire at ki bizde bilgilenelim.Tamamdır paşam sen bi al 500tlye oyna ne oluyor bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya allah için 3 gün değilse 1 hafta 1 hafta değilse 1 ay sonra o banı her türlü yiyeceksin valo ile çıkıp kıyaslama yapmayın şurada günlük hile alan çoluk çocuk yorum yapıyor
Komik bir yorum olmus bu isler hangi kutuphaneyi kullandigin ile olmuyor. Kullanici yorumlari ile oluyor, 320 TL lik public hileleri kullanarak full mm premier girdim herhangi bir ban yok. Biz burda millete deneyim etmeden yorum yapmiyoruz. Madem public hile ile 5 gunde ban yendigini dusunuyorsun ozaman buraya herhangi bir kanit vesaire at ki bizde bilgilenelim.
öncelikle şu an vac gene bildiğimiz vac sadece bir kaç yapay zeka ile oynayışında bir sorun olup olmadığını kontrol eden bir sistem var (vaclive)Tamamdır paşam sen bi al 500tlye oyna ne oluyor bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya allah için 3 gün değilse 1 hafta 1 hafta değilse 1 ay sonra o banı her türlü yiyeceksin valo ile çıkıp kıyaslama yapmayın şurada günlük hile alan çoluk çocuk yorum yapıyor
Tamamdır paşam sen bi al 500tlye oyna ne oluyor bilip bilmeden yorum yapmayın şuraya allah için 3 gün değilse 1 hafta 1 hafta değilse 1 ay sonra o banı her türlü yiyeceksin valo ile çıkıp kıyaslama yapmayın şurada günlük hile alan çoluk çocuk yorum yapıyor
Ban yedirirmi midnightNetice olarak MidNight kullanıyorum. Memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?