Üye
cs2 için iniuria almayı düşünüyorum nerden alabilirim
Bu konulara hakimsen bir şey sormak istiyorum, midnight'ı legit bir şekilde şuan kullanıyorum. Ban vs. durumu olur mu? İniuria daha güvenilir diyorlar. (Midnight sürem bitince iniuria almayı düşünüyorum sence almalı mıyım? )Midnight ne durumda full legit de sorun yaşar mıyım? Main hesabımda açıyorum.Buradaki -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Bağlantısına tıklayarak gerekli işlemleri halledebilirsiniz.
Bende legit kullanıyorum 2 aydır her hangi bir sıkıntı yaşamadım,İniuria'nın daha güvenilir olduğunu kim diyor?Bu konulara hakimsen bir şey sormak istiyorum, midnight'ı legit bir şekilde şuan kullanıyorum. Ban vs. durumu olur mu? İniuria daha güvenilir diyorlar. (Midnight sürem bitince iniuria almayı düşünüyorum sence almalı mıyım? )Midnight ne durumda full legit de sorun yaşar mıyım? Main hesabımda açıyorum.
Topluluklardan duydum iniuria'nın daha güvenilir olduğunu, fakat bizzat deneyimlemedim. Topluluğun söylentisi sadece. Bende aktif midnight kullanıyorum zaten şimdilik sorun yok gibi. Eğer Sorun olusa main hesabıma elveda demem gerekir gibi.Bende legit kullanıyorum 2 aydır her hangi bir sıkıntı yaşamadım,İniuria'nın daha güvenilir olduğunu kim diyor?
Midnight Legit kullandığın sürece sorun olmaz ben yıllarca midnight kullandım ve hiç problem yaşamadım ban konusunda garanti veremem ve hiçbir hile ban için garanti vermez fakat midnight bence açık ara en güvendiğim hiledir.Bu konulara hakimsen bir şey sormak istiyorum, midnight'ı legit bir şekilde şuan kullanıyorum. Ban vs. durumu olur mu? İniuria daha güvenilir diyorlar. (Midnight sürem bitince iniuria almayı düşünüyorum sence almalı mıyım? )Midnight ne durumda full legit de sorun yaşar mıyım? Main hesabımda açıyorum.
Yani bencede legit ayarlarla ama benim fazla legit ban yemek zor report bile 10-15 maçta 1 alıyorum.Midnight Legit kullandığın sürece sorun olmaz ben yıllarca midnight kullandım ve hiç problem yaşamadım ban konusunda garanti veremem ve hiçbir hile ban için garanti vermez fakat midnight bence açık ara en güvendiğim hiledir.
Dediğiniz kadar iyi bir legit ayarı nasıl bulabilirim?Yani bencede legit ayarlarla ama benim fazla legit ban yemek zor report bile 10-15 maçta 1 alıyorum.
Valla kıscan yani hatta bazen ben hile almasam daha mı iyi bişey farketmiyor derecesinde legit oynuyorum :ASDSADediğiniz kadar iyi bir legit ayarı nasıl bulabilirim?