Alıyorum CS2 iniuria

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
cs2 için iniuria almayı düşünüyorum nerden alabilirim

Üye
1 HİZMET YILI
Bende almayı planıyordum nasıl alacağımı bulamadım onun yerine 1 aylık midnight aldım. Nasıl alındığını öğrenirsem bende alabilirim.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Buradaki -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- Bağlantısına tıklayarak gerekli işlemleri halledebilirsiniz.

Üye
1 HİZMET YILI
Buradaki -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
- Bağlantısına tıklayarak gerekli işlemleri halledebilirsiniz.
Bu konulara hakimsen bir şey sormak istiyorum, midnight'ı legit bir şekilde şuan kullanıyorum. Ban vs. durumu olur mu? İniuria daha güvenilir diyorlar. (Midnight sürem bitince iniuria almayı düşünüyorum sence almalı mıyım? )Midnight ne durumda full legit de sorun yaşar mıyım? Main hesabımda açıyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Bu konulara hakimsen bir şey sormak istiyorum, midnight'ı legit bir şekilde şuan kullanıyorum. Ban vs. durumu olur mu? İniuria daha güvenilir diyorlar. (Midnight sürem bitince iniuria almayı düşünüyorum sence almalı mıyım? )Midnight ne durumda full legit de sorun yaşar mıyım? Main hesabımda açıyorum.
Bende legit kullanıyorum 2 aydır her hangi bir sıkıntı yaşamadım,İniuria'nın daha güvenilir olduğunu kim diyor?

Üye
1 HİZMET YILI
Bende legit kullanıyorum 2 aydır her hangi bir sıkıntı yaşamadım,İniuria'nın daha güvenilir olduğunu kim diyor?
Topluluklardan duydum iniuria'nın daha güvenilir olduğunu, fakat bizzat deneyimlemedim. Topluluğun söylentisi sadece. Bende aktif midnight kullanıyorum zaten şimdilik sorun yok gibi. Eğer Sorun olusa main hesabıma elveda demem gerekir gibi.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Midnight Legit kullandığın sürece sorun olmaz ben yıllarca midnight kullandım ve hiç problem yaşamadım ban konusunda garanti veremem ve hiçbir hile ban için garanti vermez fakat midnight bence açık ara en güvendiğim hiledir.

Üye
1 HİZMET YILI
Şubat 2026 sona erecek iniuria üyeliğim var çok vaktim olmuyor oynamaya istersen gamesatis tan gerçekleştirebiliriz
Dc eloderank

Üye
1 HİZMET YILI
İlan açtım zaten 25.02.2026 ya kadar cs2 hilesi bulunan iniuria hesabim var discord ; melodrama21

Üye
1 HİZMET YILI
Midnight Legit kullandığın sürece sorun olmaz ben yıllarca midnight kullandım ve hiç problem yaşamadım ban konusunda garanti veremem ve hiçbir hile ban için garanti vermez fakat midnight bence açık ara en güvendiğim hiledir.
Yani bencede legit ayarlarla ama benim fazla legit ban yemek zor report bile 10-15 maçta 1 alıyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
hala almak isteyen varsa lifetime iniuria hesabımı 1500tlye satıyorum dc iwastemporary