Onaylı Üye
Tabii ki, faceit veya mm ile ilgili değil bu durum, cs2 ile ilgili her yerde kullanabilirsiniz, topluluk sunucuları, rank, faceit fark etmezFaceit gibi platformlarda çalışyıor mu?
Ekran kartı olan değil herhalde?arc 750 uyumlku mu
Tabii, telegram uygunsa senin için ekleyebilirsin;Nerden alabilirim ? ulaşırmısn bana
site üzerinden de cevap verdim telegramdan da yazabilirsin hocam;ulaşabileceğim neresi var alayım
İlgin için ben de teşekkür ederim güle güle kullanın hocamsatın aldım hızlı teslim teşekkür ederim
hocam sen de telegramdan yazarsan hallederiz hızlıca; justalmorasatışı nasıl yapıyorsun kral nerden alabilrim
Tüm mesajlara yanıt verilmiştir hocamHocam telegramdan yazdımda bakarmısın
Şu an için sadece bloody ve a4tech hocamLogitech Mouse İçin Yapılabilirmi? Yoksa Sadece Bloody içinmi?
Evet hocam bloody 7 programı kullanıyor olmanız yeterli, çooook eski bir mouse ise core 3 aktif mi diye kontrol edin, yenilerde zaten direkt aktif geliyorTüm Bloody mauslarda çalışıyormu.
Hocam 5+ yıldır bloody kullanıyorum, önceden ESEA'da kullanıyordum şu anda da güncel olarak faceit'te kullanıyorum, ne ben ne bu zamana kadar sattığımız insanlardan aksi bir dönüş almadıkHocam diğer mouselerin makrolar genelde faceit'de çalışmıyor. Bloody'ler çalışıyor mu?
Güncellendi ve bilgi verildi hocam, sorununuz var ise telegramdan ulaşabilirsiniz elbettehocam kodu satın aldım fakat kodlar eski çalışmıyor. telegram bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?