4 Nis 2024 #1 hataylı31 H Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 486 Tepki puanı 37 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Selamun aleyküm iyi forumlar zamanında süresiz aldığım lisansımı satmak istiyorum ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere isteyene gerekli kanıtı sunarım satma sebebim oyunu bıraktım ban sorunu yaşamadım almak isteyen pm üzerinden iletişime geçebilir Moderatörün son düzenlenenleri: 6 May 2024
Selamun aleyküm iyi forumlar zamanında süresiz aldığım lisansımı satmak istiyorum ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere isteyene gerekli kanıtı sunarım satma sebebim oyunu bıraktım ban sorunu yaşamadım almak isteyen pm üzerinden iletişime geçebilir
5 Nis 2024 #2 WhyName Seçkin Üye Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 315 Çözümler 2 Tepki puanı 41 Ödüller 8 Yaş 22 Sosyal 8 HİZMET YILI Ne kadar süre kullandın hocam ve prime hesapta mı kullandın
5 Nis 2024 Konuyu başlatan #3 hataylı31 H Seçkin Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 486 Tepki puanı 37 Ödüller 9 9 HİZMET YILI WhyName' Alıntı: Ne kadar süre kullandın hocam ve prime hesapta mı kullandın Genişletmek için tıklayın ... 1 ay kullanmadım bile prime hesapta kullandım aim ayarını yapamadım saldım enseada19' Alıntı: É seguro usar em uma conta principal com skins? Genişletmek için tıklayın ... cheat de skin não funciona
WhyName' Alıntı: Ne kadar süre kullandın hocam ve prime hesapta mı kullandın Genişletmek için tıklayın ... 1 ay kullanmadım bile prime hesapta kullandım aim ayarını yapamadım saldım enseada19' Alıntı: É seguro usar em uma conta principal com skins? Genişletmek için tıklayın ... cheat de skin não funciona