16 Ocak 2024 #1 Deathjoke D Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 22 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI Cs2 oynarken durduk yere atıyor tekrar girmek istediğimde steam de başlata basıyorum indirme başlatılıyor diyor fakat başlamıyor 30 dk sürdü bugün başlaması bilen var mı ?
Cs2 oynarken durduk yere atıyor tekrar girmek istediğimde steam de başlata basıyorum indirme başlatılıyor diyor fakat başlamıyor 30 dk sürdü bugün başlaması bilen var mı ?
Çözüm E E eloboostt 16 Ocak 2024 kknk arka tarafta hile olmak zorunda değil herhgangibir 3.part yazılım çalışıyorsa atar oyundan mesala blitz gibi vs.
kknk arka tarafta hile olmak zorunda değil herhgangibir 3.part yazılım çalışıyorsa atar oyundan mesala blitz gibi vs.
16 Ocak 2024 #2 rmznbll33 R Seçkin Üye Katılım 13 Haz 2021 Mesajlar 327 Tepki puanı 18 Ödüller 5 Yaş 24 4 HİZMET YILI herhangibi bir hile kulanıyormusun ? Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ocak 2024 Konuyu başlatan #3 Deathjoke D Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 22 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI rmznbll33' Alıntı: herhangibi bir hile kulanıyormusun ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır kullanmıyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
rmznbll33' Alıntı: herhangibi bir hile kulanıyormusun ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır kullanmıyorum
16 Ocak 2024 #4 o1osmanbicak O Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 33 7 HİZMET YILI steami kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misin. sorun çözülmezse sorun ekran kartında olabilir. güncel sürücüyü kontrol etmeyi unutma Oyla 0 Olumsuz oyla
steami kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilir misin. sorun çözülmezse sorun ekran kartında olabilir. güncel sürücüyü kontrol etmeyi unutma
16 Ocak 2024 Konuyu başlatan #5 Deathjoke D Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 22 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI Ekran kartım tuf gaming rtx 3060 12gb oc versiyon ve tamamen güncel oyunun yeni olmasıyla alakası var mı diye düşünmedim değil... Oyla 0 Olumsuz oyla
Ekran kartım tuf gaming rtx 3060 12gb oc versiyon ve tamamen güncel oyunun yeni olmasıyla alakası var mı diye düşünmedim değil...
16 Ocak 2024 #6 eloboostt E AngelofDeath Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Tepki puanı 14 Ödüller 3 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI kknk arka tarafta hile olmak zorunda değil herhgangibir 3.part yazılım çalışıyorsa atar oyundan mesala blitz gibi vs. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
kknk arka tarafta hile olmak zorunda değil herhgangibir 3.part yazılım çalışıyorsa atar oyundan mesala blitz gibi vs.
16 Ocak 2024 Konuyu başlatan #7 Deathjoke D Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 22 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI Blitz çalışıyor lolden kaynaklı o aklıma gelmemişti Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Ocak 2024 Moderatör #8 zuzi always and forever Co - Admin Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 1,041 Çözümler 723 Tepki puanı 1,063 Ödüller 11 4 HİZMET YILI Merhabalar, Bu tür bir sorunla karşılaştığınızda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz: Oyun Dosyalarını Doğrulayabilirsiniz Steam Beta Güncellemelerini Deneyebilirsiniz Firewall ve Antivirüs Yazılımını Kontrol Ediniz Oyunu silip, baştan yükleyebilirsiniz Sürücülerinizin güncel olup, olmadıgını kontrol edebilirsiniz Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, oyunun resmi destek kanalları gibi kaynaklardan yardım almanız daha sağlıklı olucaktır. Oyla 0 Olumsuz oyla
Merhabalar, Bu tür bir sorunla karşılaştığınızda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz: Oyun Dosyalarını Doğrulayabilirsiniz Steam Beta Güncellemelerini Deneyebilirsiniz Firewall ve Antivirüs Yazılımını Kontrol Ediniz Oyunu silip, baştan yükleyebilirsiniz Sürücülerinizin güncel olup, olmadıgını kontrol edebilirsiniz Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, oyunun resmi destek kanalları gibi kaynaklardan yardım almanız daha sağlıklı olucaktır.