Çözüldü CS2 python hilesi hakkında yardım [Cözüldü.]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 haftadır, evde, işte olsun, oyunlarda memory manipülasyonu ve python, pymem, pymeow ile koda dökme konusunda kendimi geliştiriyorum.
Fakat anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olursanız memnun olurum.

1)

Python:
def main() -> None:
    """ Starts the CSGO Cheats
    """
    localplayer = LocalPlayer(None)
    while True:
        if win32api.GetKeyState(117): # Kill switch (F6)
            break
        localplayer.update_or_loop() # blocks
        [U][B]for i in range(1, 32):
            if not localplayer.is_alive():
                break[/B][/U]
[B][U]            entity_address = csgo.read_int(module_base + hazedumper["signatures"]["dwEntityList"] + i * 0x10)[/U][/B]
            if entity_address <= 0: # If the entity is not a valid memory address
                continue
            c_entity = CEntity(entity_address)
            if not bool(c_entity):
                continue
            localplayer.glow_ent(c_entity)
            c_entity.spot()
        time.sleep(.05)

Altını çizdiğim kısımda (for i in range(1, 32)) youtube'da izlediğim adam aşağı yukari tam anlamadim ama şöyle diyor, "player'in adress aralığı 1-32 arasinda", ben bunun tam olarak ne anlama geldiğini anlamadim ilk bunu sormak isterim,
yani data structure'dan local playeri incelediğimde veya başka şekilde bunu nerden ve nasıl anlarim???

2)
entity_address = csgo.read_int(module_base + hazedumper["signatures"]["dwEntityList"] + i * 0x10)

Bu kısımda ise (adam raw github'dan direkt memory dumper kullaniyor) "+İ" nin player İD olarak geçtiğini, *0x10 ise diğer her playerin buffer'i olduğunu söylüyor yine bunu nerden ve nasıl anlarim???

Yani baska oyunda oyuncuların Buffer'i farklı olursa nasil anlarım, ya da demek istedigi her karakter arasi, "0x10" size'inda bir aralik mi var, döngü de ki "i" her playera işaret ediyor sanırım ama 0x10 buffer ne demek oluyor,

Yardimlarinizi ve aciklamalarinizi bekliyorum.
Şimdiden okuyanlar ve yardım etmeye çalışanlara çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
@Zestial adam ben yardım istediğim için teşekkür ediyor koca yürekli forum üyesi 😂😂

Arkadaşlar kendim açıklamasını buldum yine de açık tutuyorum, ilgilenen olursa izah ederim. Konu kilit
Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız diğer üyelerimiz de aynı problemle karşılaştığında daha rahat çözüme ulaşabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...