Üye
injectorü değiştirmeyi denedin miİyi günler ben CS GO için Osiris kullanıyorum ve son 1 aydır hile açmak için enjektörü açıp dll enjekte ettiğimde oyun çöküyor. Sadece osiris değil bir sürü dll için aynı şey oluyor. Osiris'i debug ederek kullanıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? dosya doğrulaması yaptım ama aynı şey oluyor
Başka injector bulamadım CouInjector denedim ama onda da çalışmadı o yüzden tek vac bypasslı csghost kullanıyorum diğer basit injectorlar vaca karşı duyarsız olduğundan hemen vac ban yiyoruminjectorü değiştirmeyi denedin mi
extreme injector kullanBaşka injector bulamadım CouInjector denedim ama onda da çalışmadı o yüzden tek vac bypasslı csghost kullanıyorum diğer basit injectorlar vaca karşı duyarsız olduğundan hemen vac ban yiyorum
VAC Bypass yok diye biliyorum ban yeme olasılığım yüksek değil miextreme injector kullan
Sistemde sorun yok ısı sabit 80 derecede ramlarda 16 ve sadece 8gb kulanılıyorsistemde hata vardır günçeleme filan
başka injektör dene go injektör vb vbİyi günler ben CS GO için Osiris kullanıyorum ve son 1 aydır hile açmak için enjektörü açıp dll enjekte ettiğimde oyun çöküyor. Sadece osiris değil bir sürü dll için aynı şey oluyor. Osiris'i debug ederek kullanıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? dosya doğrulaması yaptım ama aynı şey oluyor
Kaspersky kullanıyorum duvarı devre dışı bıraktım sorun aynıwindowsunla alakalı bişey ola bilir kanka antivirüsü kapat güvenli duvarını devre dışı bırak intle olan düzelir diye düşünüyorum
oyunu başlatma seçeneklerine -d3d9ex bunu yazıp dene bende böyle çözüldü
Her dllde aynı şey oluyor csghosttan başka vac bypasslı ücretsiz bir injector var mı bildiğiniz?problem kullandığın dll veya csghost ile ilgili olabilir. muhtemelen dll
garip bir sorunmuş.İyi günler ben CS GO için Osiris kullanıyorum ve son 1 aydır hile açmak için enjektörü açıp dll enjekte ettiğimde oyun çöküyor. Sadece osiris değil bir sürü dll için aynı şey oluyor. Osiris'i debug ederek kullanıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? dosya doğrulaması yaptım ama aynı şey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?