Uzman Üye
Pasif üye konu açamaz Aktif üye ve üstü konu açabilir.Ya arkadaşlar alakasız ama yazcak yer bulamadım konu nasıl açıyoruz forumda ? Lütfen yardım
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.34766/ konuyu şaşırtmayalım buradan bilgi edinebilirsiniz iyi forumlarpeki nasıl aktif üye olacağım
Autohotkeyli wallhack deki msj rename yaptim sadece ama calisiyor wallhack paylasimmi diyomNe yazmak istediğini anlamadım Takım içi mesajlaşmayı mı düzenledin wallhack mı yaptın ?
Autohotkeyli wallhackdeki 1-2 şeyi turkce yaptim paylasimmi diyorumtamam da burda soru filan yok hile yapmışsın tamamlamışsın walhack sorun nedir onu anlamadık açık ve net ol
paylaş kardeş ozman kurallara göre uygun biçimdeAutohotkeyli wallhackdeki 1-2 şeyi turkce yaptim paylasimmi diyorum
Yarın paylasirim ztn forumda varda ben sadece 2 tane gelen mesaji degistim normalde WAIT WAIT WAIT Yaziyor onu Lutfen Bekleyiniz . . . Yaptım sonraki mesajdada GGWALLAHCKERXD yaziyordu orayida Hile Aktif edildi FaTaLErr0R yazdimpaylaş kardeş ozman kurallara göre uygun biçimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?