beyler sa eskiden csgo da hıle kaulnıyordum ama suan bıraktım ruslar yuzundendı oda neyse pc format atım csgoyu sımdı yuklersem bırdaha ban yermıyım ? daha onceden 2 hesap vac yedi
bı heck alıorsun karıstırıosun fln ıste gıdıosun oyuna tam 11 kere ates ediorsn bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere lobiyi yeniliorsn ondan sonra herksi vurabilrsin tek atışla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yabarsan
bı heck alıorsun karıstırıosun fln ıste gıdıosun oyuna tam 11 kere ates ediorsn bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere lobiyi yeniliorsn ondan sonra herksi vurabilrsin tek atışla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yabarsan
Benim ikinci ban yiyişim o yüzden sordum. genel olarak Ranklı oyunları gereksiz bulurum. Cs de de silah yarışında kullanmıştım hileyi fakat ban yedim. Böyle olduğu bilsem en başından senin dediğini yapardım.
şöyle ki eğer şimdiki cs go yükleyeceğin hesapta herhangibir hile kullanan arkadaşın varsa ban yeme ihtimali var diye biliyorum
çünkü benim arkadaşım hile kullanıyordu bende onun infosuyla maçları kolaylıkla kazanabiliyordum tabiki sonra ban yedim e posta ile uğraşmak istemedim o hesap öyle kaldı