CSGO Banları kaldırılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok düşük ihtimalle kalkar aga steam desteğe yazarsan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Csde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?

CS GO hile konusunda daha hassas. LOL ile karşılaştırmak doğru olmaz çünkü CS GO da duvarın
arkasından mermi geçmediği halde rakibi öldürmek tecrübe sezgi veya oyun bilgisi değildir. Ama LOL'de ki Lux "E"si ile çalı da (görüşünüz yok) düşük canlı bir şampiyona yetenek atışı yaparken buna SC kullandığını bilmeyenler oyuncular şampiyonun "E" yeteneğinin görüş vermesinden dolayı için sezgisel bir yetenek kullanımı diye yorumlayabilir. Bu açıklık getirdiğimi düşünüyorum hocam. Ban ise kalkması zor. iyi oyunlar hocam.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kesinlikle ban kalkmaz gerçekten önemsenecek biri olman lazim yotuberlar genellikle hile gibi davranişlar yapip ban yiyor ama video kanit olduğu için ve önemsendiği için kabul ediliyor ve kaldiriliyor
banlar ama sen kalitesizde hile açmişin belli bide açtikdan kaç gün sonra ban yedin bir ara ben hile çok açiyordum ona göre kalite düzeyini veriyim sana

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Hesap banin kalkmaz da zaten hwid ban atmiyor kaldirilicak bir sey var mi ki hesap bani disinda ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kalkması zor bide sıkıntı steam de vac yedi falan yazması daha kötü hissettiriyor yinede bir ticket at şansına bağlı iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
CS:GO hiçbir zaman 2-3 ay ban atmaz. Ayrıca Valve hileden zaten muzdarip, hilelere tolerans uygulamaları imkansız.

Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 yıldır banlı hesabım var maalesef açılmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çok aşırı zor 10 yıldır banlıyım :D

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
overwatch ise açılır vac ise açılmaz (ow bile çok düşük ihtimal açılması ama var)
owerdan ban yiyince farklı bir şey mi yazıyor hocam? Benim tüm banlarım profilde vac ban olarak gözüküyor ama hepsi önce kırmızıya düşüp 20-30 gün sonra ban yedi.

Owerdan ban yediğini nasıl anlarız.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
valve ile iletişime geçin her yıl veya belli bir zaman sonra toplu ban kaldırılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Csde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
vac ban yedi isen çok zor açılması kardeşim benimde 2 hesabım gitti zamanında
Post automatically merged:

vac ban ise çok zor geçmiş olsun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
VAC banlar konusundan Valve asla acımaz toplu bir hatalı ban dalgası olmadığı sürece ban açılma söz konusu bile olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...