Csde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
Csde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
arkasından mermi geçmediği halde rakibi öldürmek tecrübe sezgi veya oyun bilgisi değildir. Ama LOL'de ki Lux "E"si ile çalı da (görüşünüz yok) düşük canlı bir şampiyona yetenek atışı yaparken buna SC kullandığını bilmeyenler oyuncular şampiyonun "E" yeteneğinin görüş vermesinden dolayı için sezgisel bir yetenek kullanımı diye yorumlayabilir. Bu açıklık getirdiğimi düşünüyorum hocam. Ban ise kalkması zor. iyi oyunlar hocam.CS GO hile konusunda daha hassas. LOL ile karşılaştırmak doğru olmaz çünkü CS GO da duvarın
hile kullanıp yediysen kaldıramazsın ama yinede ticket dene %1 şansCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
gözder cıkar knk hesabınıCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
sistem otomatik atıyor ticket ile şansını dene yinedeCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
benimki açıldı knk ticket ataynı sekil hile kullandım overwatch ban yedim acilmiyor
owerdan ban yiyince farklı bir şey mi yazıyor hocam? Benim tüm banlarım profilde vac ban olarak gözüküyor ama hepsi önce kırmızıya düşüp 20-30 gün sonra ban yedi.overwatch ise açılır vac ise açılmaz (ow bile çok düşük ihtimal açılması ama var)
vac ban yedi isen çok zor açılması kardeşim benimde 2 hesabım gitti zamanındaCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?