Hocam mesela burdaki cs hilesiAimlock bolca matematik hesabı gerektiren karmaşık bir şeydir. VB de yapılmış bir hile duymadım açıkçası Ama sağlam bir memorycontrol ile yapabilirsin. Kutu esp istediğin gibi olacağını sanmıyorum ama glow esp yi yapabilirsin. Tamamen pointer kontrolü. Aimlock da pointercontrol olduğu için sapmalar olabiliyor. C# ve C++ her konuda yazarım en garanti yoldur. C# eğitimlerine bak oralardan vb.net e çevirmeye çalış. Ama şu forumdaki vb.net bağımlılığı inşallah bir gün sona erer...
ama visual basic den yapılmış hileler fazla sağlam olmayabilir vac yeme ihtimalın var.Hocam mesela burdaki cs hilesivb.net 'den yapılmış bildiğim kadarıyla
Vb.net den daha iyi anlıyorum yani yapabilirsem en fazla ordan yapabilirim c++ pek anlamıyorum o yüzden vb.net tercih ederim. yardımcı olabilirmisiniz?ama visual basic den yapılmış hileler fazla sağlam olmayabilir vac yeme ihtimalın var.
memoryhackers ın kendi launcherındaki hileleri tavsiye ederim boşu boşuna vac yeme kendi kararın. illa istiyosan benim konumda visual basic nedir var.Vb.net den daha iyi anlıyorum yani yapabilirsem en fazla ordan yapabilirim c++ pek anlamıyorum o yüzden vb.net tercih ederim. yardımcı olabilirmisiniz?
O gördüğün parıdlamaya charms denir. vbnet için vs. ShellCode Inject ile yapılır. Glow Hacki yaparsın etrafında can göstermeyi de. AimBot gerekli matematik hesaplamaları ile de yapılabiliyor. Oradakilere eklenebilecek bir kaç tak tuk özellik dışında bir xcsgo kadar yapamazsın. Ama dediğim gibi etrafına o dikdörtgenden çizdiremezsin. Doğru shellcodeyi bulur ve detect olmayan bir inject algoritması da çözersen charms tabiki yapılabilir. Onun dışında etrafındaki çizgi glow esp. Onu zaten benim hilede de görebilrisin sadece onun rengini cana göre gösterme eklemiş o kadar. Ben takım oyuncu sayısına göre yapmıştım zamnaında akrşı takımda 5 kişi varsa yeşil 1 kişide kırmızıya doğru gidiyordu.Vb.net den daha iyi anlıyorum yani yapabilirsem en fazla ordan yapabilirim c++ pek anlamıyorum o yüzden vb.net tercih ederim. yardımcı olabilirmisiniz?
Ayrıca şu an memoryuı dışında external ile yqapılabilecek bir overlay daha güvenli olur. Intenrallerin çoğu detect oldu. Biliyorsun xcsgodan da bayağı bir ban oldu ve şu an güncelleniyor modunda. Ben yönetimin yerinde olsam overlayli çıkarırım böylece obs de de görünmemesi sağlanabilir. Ve overlayli sadece değer okuduğundan ve ayrı bir forma çizdirdiğinden detect olması çok daha zor. Gerisi sadece programi gizlemeye kalıyor.memoryhackers ın kendi launcherındaki hileleri tavsiye ederim boşu boşuna vac yeme kendi kararın. illa istiyosan benim konumda visual basic nedir var.
en büyük temennim sona ermesi zatenAimlock bolca matematik hesabı gerektiren karmaşık bir şeydir. VB de yapılmış bir hile duymadım açıkçası Ama sağlam bir memorycontrol ile yapabilirsin. Kutu esp istediğin gibi olacağını sanmıyorum ama glow esp yi yapabilirsin. Tamamen pointer kontrolü. Aimlock da pointercontrol olduğu için sapmalar olabiliyor. C# ve C++ her konuda yazarım en garanti yoldur. C# eğitimlerine bak oralardan vb.net e çevirmeye çalış. Ama şu forumdaki vb.net bağımlılığı inşallah bir gün sona erer...
o programlarda cok karışık hiç bulaşmayınpointer ve offset gerekli gerisi kolay
Hmmm vb csgo projesi mi? Aklıma yattı gibi format atiim bakıcam...@cylops un dediği gibi VB'de yapman biraz zor olabilir ama VB'de Aimbot yapıldığını duydum. Matematiğin iyiyse yapabilirsin ama cidden VB'yi bırakıp farklı bir kodlama diline geçmen lazım. Bende eskiden sürekli VB'de takılırdım ama şuan C# da daha mutluyum Geçmeni öneririm seninde.