CSGO da Nasıl Hile Kodlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uff ya
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar vb.net üzerinden nasıl csgo hilesi kodlarım? Glow aimlock veya Kutu İçine alan esp di galiba bide Aimlock nasıl kodlarım yardımcı olabilicek var mı lütfen?

Kernel Level F ing
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aimlock bolca matematik hesabı gerektiren karmaşık bir şeydir. VB de yapılmış bir hile duymadım açıkçası :D Ama sağlam bir memorycontrol ile yapabilirsin. Kutu esp istediğin gibi olacağını sanmıyorum ama glow esp yi yapabilirsin. Tamamen pointer kontrolü. Aimlock da pointercontrol olduğu için sapmalar olabiliyor. C# ve C++ her konuda yazarım en garanti yoldur. C# eğitimlerine bak oralardan vb.net e çevirmeye çalış. Ama şu forumdaki vb.net bağımlılığı inşallah bir gün sona erer...

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
visual basic nedir benim konumdan bakabilirsin. orda bazı bilinmeyenler var. ordan öğrenebilirsin.

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aimlock bolca matematik hesabı gerektiren karmaşık bir şeydir. VB de yapılmış bir hile duymadım açıkçası :D Ama sağlam bir memorycontrol ile yapabilirsin. Kutu esp istediğin gibi olacağını sanmıyorum ama glow esp yi yapabilirsin. Tamamen pointer kontrolü. Aimlock da pointercontrol olduğu için sapmalar olabiliyor. C# ve C++ her konuda yazarım en garanti yoldur. C# eğitimlerine bak oralardan vb.net e çevirmeye çalış. Ama şu forumdaki vb.net bağımlılığı inşallah bir gün sona erer...
Hocam mesela burdaki cs hilesi
vb.net 'den yapılmış bildiğim kadarıyla

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Vb.net den daha iyi anlıyorum yani yapabilirsem en fazla ordan yapabilirim c++ pek anlamıyorum o yüzden vb.net tercih ederim. yardımcı olabilirmisiniz?
memoryhackers ın kendi launcherındaki hileleri tavsiye ederim boşu boşuna vac yeme kendi kararın. illa istiyosan benim konumda visual basic nedir var.

Kernel Level F ing
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vb.net den daha iyi anlıyorum yani yapabilirsem en fazla ordan yapabilirim c++ pek anlamıyorum o yüzden vb.net tercih ederim. yardımcı olabilirmisiniz?
O gördüğün parıdlamaya charms denir. vbnet için vs. ShellCode Inject ile yapılır. Glow Hacki yaparsın etrafında can göstermeyi de. AimBot gerekli matematik hesaplamaları ile de yapılabiliyor. Oradakilere eklenebilecek bir kaç tak tuk özellik dışında bir xcsgo kadar yapamazsın. Ama dediğim gibi etrafına o dikdörtgenden çizdiremezsin. Doğru shellcodeyi bulur ve detect olmayan bir inject algoritması da çözersen charms tabiki yapılabilir. Onun dışında etrafındaki çizgi glow esp. Onu zaten benim hilede de görebilrisin sadece onun rengini cana göre gösterme eklemiş o kadar. Ben takım oyuncu sayısına göre yapmıştım zamnaında akrşı takımda 5 kişi varsa yeşil 1 kişide kırmızıya doğru gidiyordu.

memoryhackers ın kendi launcherındaki hileleri tavsiye ederim boşu boşuna vac yeme kendi kararın. illa istiyosan benim konumda visual basic nedir var.
Ayrıca şu an memoryuı dışında external ile yqapılabilecek bir overlay daha güvenli olur. Intenrallerin çoğu detect oldu. Biliyorsun xcsgodan da bayağı bir ban oldu ve şu an güncelleniyor modunda. Ben yönetimin yerinde olsam overlayli çıkarırım böylece obs de de görünmemesi sağlanabilir. Ve overlayli sadece değer okuduğundan ve ayrı bir forma çizdirdiğinden detect olması çok daha zor. Gerisi sadece programi gizlemeye kalıyor.

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
en büyük temennim sona ermesi zaten

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
@cylops un dediği gibi VB'de yapman biraz zor olabilir ama VB'de Aimbot yapıldığını duydum. Matematiğin iyiyse yapabilirsin ama cidden VB'yi bırakıp farklı bir kodlama diline geçmen lazım. Bende eskiden sürekli VB'de takılırdım ama şuan C# da daha mutluyum :D Geçmeni öneririm seninde.

Kernel Level F ing
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
@cylops un dediği gibi VB'de yapman biraz zor olabilir ama VB'de Aimbot yapıldığını duydum. Matematiğin iyiyse yapabilirsin ama cidden VB'yi bırakıp farklı bir kodlama diline geçmen lazım. Bende eskiden sürekli VB'de takılırdım ama şuan C# da daha mutluyum :D Geçmeni öneririm seninde.
Hmmm vb csgo projesi mi? Aklıma yattı gibi format atiim bakıcam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.