Csgo da nasil hizli level kasa bilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
valla kral +left yazıp deathmach de takılcan 10 dk bir kontrol edicen başka açıklaması yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knka her el win ve olüm maci girensen hizli level atlaya bilirsiz

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka topluluk sunucularına girip +right yazıp oyunu bırakıyorsun o kendi kendine kasıyor :D kasada düşebiliyor seçkin varsa

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ölüm maçı tavsiye ederim eğer uğraşırım diyorsan 16 rauntluk uzun macları kazanırsan cok fazla xp alıyorsun bro

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Görevleri tamamla cs go da görevler sana ekstra xp kazandıran özel görevlerdir görevleri tamamlamak hızlı bir şekilde seviye atlamak için iyi bir yol olabilir sonra deathmatch oyna deathmatch oyun modu düşmanlarla sürekli çatışma ve öldürme fırsatı sunar bu hızlı bir şekilde xp kazanmanın en iyi yollarından biri, competitive oyun modu daha uzun sürüyor ancak daha fazla xp kazandırıyor ayrıca daha yüksek seviyelerde oynayan oyuncularla karşılaşma fırsatı da sağlar topluluk sunucularına katıl özellikle ünlü sunucular sana ekstra xp kazandırabilir bu sunuculara katılmak ve sık sık oynamak hızlı bir şekilde seviye atlamaya yardımcı olur ayrıca arkadaşlarınızla birlikte oynamak kazandığınız xp yi artırabilir ayrıca arkadaşlarınızın daha yüksek seviyelerde olması daha yüksek seviyelerde oynamanıza izin verir ve bu da siana daha fazla xp kazandırır xp boost da alırsan hızlı bir şekilde seviye atlarsın

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
olum macina ledt yazarsan atmiyomus yeni ogrendim bunuda yapbilrisin ama az xp veriyor kasa dusuyor arada bana dustu sevindim valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...