Merhaba, Bugün MM sırasında canlı bir şekilde drop hacke denk geldim. Karşı takımın sürekli olarak bağlantısını kesen biri vardı. Maçı 16 - 0 olarak kazandık. Yabancı forumlarda araştırma yaptım fakat böyle bir şeyin mümkün olmayacağı hakkında yorumlar vardı. Videosunu gün içerisinde yüklemeye çalışacağım. Herhangi bir bilgisi olan var mı?
Bizim takımdan kimsenin bağlantısı kesilmiyordu. Sadece karşı takım düşüyor ve roundu kazanıyor. Karşı takımdan oyuna girmeye çalıştılar sürekli ama girdikten 5 saniye sonra atılıyorlardı.
drop hack çoğu oyunda bulunmakta bazı oyunlarda tabii fixlendi ama malum csgo da valve anti cheat sayesinde her hileyi yapmak mümkün ve evet csgo da drop hack var karşı tarafın bilgisayarını kastırabilir yada pingini arttırabilir
mümkün benim karşı takımıma geldi 5 tane adam sürekli tabancayla tak tak sıkıyorlar afklar 16-0 yendik o afklara full drop verdi bizim takıma vermedi muhtemelen skin siteleri yapıyor bunları satan yoktur anca kendin kodlarsın çünkü adam o yöntemle zaten istediği kadar para kazanıyor neden satsınki