bunun icin cok düz mantık olan deneme yanılma yönetimini kullanabiliriz yeni bir steam hesabı acarız ve faceit'e gireriz sonra durumun gidişatına bakarız ban yer mi yemez mi yerse main hesab icin tehlikelidir yemez ise gönül rahatlıgı ile kullanılabilir bu kadar basitSelam arkadaşlar. Ben Java diliyle çalışan bir hack kullanıyorum. Ayar dosyalarında Faceit modu var ve ne kadar eski bir program olsa da hala CSGO'da ban yemedim. Hiç bir güncelleme onu etkilemedi şuana kadar. Merak ettiğim şey Faceit Modunu açıp girersem Faceit'de ban yeme ihtimalim var mı? Ya da Faceit için önerebileceğiniz bir hile var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ban yeme riski olmayan 3. part yazılım yoktur bunu bil öncelikle ve kullan sıkınıtı olacağını sanmam .Selam arkadaşlar. Ben Java diliyle çalışan bir hack kullanıyorum. Ayar dosyalarında Faceit modu var ve ne kadar eski bir program olsa da hala CSGO'da ban yemedim. Hiç bir güncelleme onu etkilemedi şuana kadar. Merak ettiğim şey Faceit Modunu açıp girersem Faceit'de ban yeme ihtimalim var mı? Ya da Faceit için önerebileceğiniz bir hile var mı? Şimdiden teşekkürler.
İyiki çalışmamış bence büyük riskArkadaşlar hileyi denedim. Anti-Cheat sıkıntı çıkarmadı fakat hile çalışmadı. Bu da eski olmasından kaynaklanıyor belli ki. Hepinize teşekkürler.
kanka o hwid oda anakartta değil harddisktedirhile açma olum direk anakart ban yersin
aynen faceitten banlandım steamda duruyordu aylar geçti ordada banlattım faceit çok sağlam göz açtırmıyorBen face itten banlandim baya once suan hesabim duruyo ve nornal cs godan banlanmadim.ikisi farkli seyler face itte kullanirsan cs den banlanmazsin face it senin face it accontunu banliyo sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?