7 Tem 2021 #1 AlpmenTR Uzman Üye Katılım 24 Şub 2018 Mesajlar 294 Çözümler 2 Tepki puanı 138 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI İlk önce hileyi açıp sonra oyunu açıyorum inject oluyor ama menü gelmiyor, ilk oyunu açıp hileyi açtığımda ise oyun kapanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
İlk önce hileyi açıp sonra oyunu açıyorum inject oluyor ama menü gelmiyor, ilk oyunu açıp hileyi açtığımda ise oyun kapanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm enesoguzhan 7 Tem 2021 Virüs korumasının kapalı olduğundan emin olun ve "Temp" silmeyi unutmayın ve tekrar deneyin.
7 Tem 2021 #2 enesoguzhan Süper Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 890 Çözümler 6 Tepki puanı 58 Ödüller 10 Yaş 25 10 HİZMET YILI Virüs korumasının kapalı olduğundan emin olun ve "Temp" silmeyi unutmayın ve tekrar deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
7 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 AlpmenTR Uzman Üye Katılım 24 Şub 2018 Mesajlar 294 Çözümler 2 Tepki puanı 138 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI enesoguzhan' Alıntı: Virüs korumasının kapalı olduğundan emin olun ve "Temp" silmeyi unutmayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler sorun çözüldü Oyla 0 Olumsuz oyla
enesoguzhan' Alıntı: Virüs korumasının kapalı olduğundan emin olun ve "Temp" silmeyi unutmayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler sorun çözüldü