hile kullanma report yeme oyunun tadını cıkar 1 haftaya kalmaz düzelmeye başlarArkadaşlar steam Achivement Manager ile başarım hilesi yaptım cs go da ama güven faktörümü acayip bir şekilde etkiledi kırmızı oldu. rekabetçi maçı bulmuyor yakınlar da ki oyuncular gözükmüyor nasıl düzeltecem bunu ? steam seviyem : 50 1200 profil yorumu var övgülerim 800 çizimlerim 100 üzeri beğenme 5 bin saatim var yine de düzelmiyor
bnde açtım 1 günde ban yedimçok report yediysen kanka olur genelde ve düzelmise biraz zaman alır
maalesef rok hala kırmızı rankın sıfırlanmasını beklicemvarmı kankam gelişme
1 ay ara ver rank sıfırlansın geri dön falan hikaye benimde düştü 2 ay girmedim bu yorumlar üzerine geldiğimde sadace rankım gitmiş faktörüm hala kırmızıydı. Hesaba övgü botu attırdım 300er tane 100 e yakın da oyun içinde topladım, Hesaba ucuz ve oynayabileceğim oyun aldım toplam 7 oyunum falan var cs de girip öylesine ölüm maçı falan takılıyorum 1 saat çıkıyorum sonra diğer oyunları tek tek oynadım 20 ye yakın saatleri var. hesap seviyesi 13 oldum kazandığım kartları birleştirip xp yaptım pazarda bazılarını sattım. Cs ye ucuzundan toplam 20 tl lik 3 5 skin aldım. hesapta para bulunsun diye 20 tl attım dursun bot hesap gözükmesin diye. Tabi bunlar nerden baksan 3 4 ay sürdü ve prime satın alma parası hariç 100-200 tl ye falan patladı. Geçen gün arkadaşlarla tekrar gireyim dedim sarıya yükselmiş. 2 sinde sarı 2 sinde bir şey gözükmüyordu. Demek ki sarı görenler daha da yüksek güven faktörüne sahipmiş. Neyse kısacası anca bu şekilde sarı ya yükseltebildim.maalesef rok hala kırmızı rankın sıfırlanmasını beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?