monitörden kaynaklı olabilirmi ?Mesela Unlost Diyelim Ekranını Biliyorsundur Gayet Geniş 4:3 Geniş Ekran 1024 Oynuyor Ama Ben Yaptığım Zaman Öyle Geniş Olmuyor Daha Farklı Çok Çok Farklı Oluyor Herkeste Bakıyorum Öyle Ama Bende Öyle Olmuyor işte
yazdığın şeyi tam olarak anlayamadım tekrardan açıklarmısın veya video çekip atabilirmisinBen Videolarda Hep İzliyorum Normaldede Görüyorum Görüntü Ayarları 1024 Falan Tamam Ama Videodaki Görüntüyü Benim Ekranıma Vermiyor Görüntü Kalitesi İlede Alakası Yok Tek Tek Baktım Nedendir Bu Amd Catalys Control Center dan Falan Yapılacak Bir Şey Falan Mı Bilemiyorum Bende Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
monitörden kaynaklı olabilirmi ?Mesela Unlost Diyelim Ekranını Biliyorsundur Gayet Geniş 4:3 Geniş Ekran 1024 Oynuyor Ama Ben Yaptığım Zaman Öyle Geniş Olmuyor Daha Farklı Çok Çok Farklı Oluyor Herkeste Bakıyorum Öyle Ama Bende Öyle Olmuyor işte
bilemiyorum dostum yardımcı olamadıgım için üzgünüm.Sanmıyorum Monitörün Çözünürlüğünü Değiştirmeyide Denedim Bu Sefer Değişiyor Tüm Çözünürlükler Var Yeni Monitör Ama Ayarlardan Çıktıktan Sonra Değişiklikleri Uygula Dedikten sOnra Ayarlardan Çıkıyorum Tekrar Eski Çözünürlüğe dönüyor Sabitlenmiş Yoksa Onu Bende Düşündüm Ama Oda Düzeltilmiyor
ekran kartını güncellemeyi denermisin bideYardım Etmek İçin Çabalaman Yeter Sağ Ol
Post automatically merged:
Peki Hocam Çözünürlük Windows Ayarlarına Giriyorum Girdikten SOnra Çözünürlüğümü Dğeiştiriyorum Değişiklikleri KOru Diyorum Alt Tab Vs Bir Şey Yaptığımda Fareye Bile Bassam Eski Haline Dönüyor Neden
Oyun içinde o ayarı yapıcan AMD Catalyst Control Server'dan değil kardeşim.Mesela Unlost Diyelim Ekranını Biliyorsundur Gayet Geniş 4:3 Geniş Ekran 1024 Oynuyor Ama Ben Yaptığım Zaman Öyle Geniş Olmuyor Daha Farklı Çok Çok Farklı Oluyor Herkeste Bakıyorum Öyle Ama Bende Öyle Olmuyor işte
он видимо сам не понял что написал)yazdığın şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?