Kanka benim bildiğim csde rasgele birilerinin oyunlarını izleyebiliyorsun ya, maçlarım kısmından galiba ordan belki senin macini izleyenler vardır o cikmistirSelamlar csgo da hile kullanırken izleyici listesini görebiliyoruz ve bazen ara sıra çıkan GOTV olabilir bu owerwatch kaydımı yapıyor bizi izlerken yoksa başka birşeylemi alakalı eğer kayda alıyorsa bizi izlerken kullanmayız başka bişeyle alakalıysada öğreniriz.(benim fikrim birde kayıt alıyorsa sanırsam report lama anında itibaren akyda alır yani reportlanınca bizi GOTV izliyor diyebiliriz diyebilirmiyiz.)
ayn fikrini sevdimespor maçları na denir kankam go tv nin anlamı bu
wtf ? what does this comment have to do with this thread ?cool,interesting.
knk hile kullanıyoz ama şey gotv izlerken hiç ama hiç belli etmiyom,farkında olmadan e-spor teklifi almışsın
bi adam vardı öyle e-spor maçında hileden banlanmıştı gir bakalım sen banlanacan mıknk hile kullanıyoz ama şey gotv izlerken hiç ama hiç belli etmiyom,
espor maçlarına deniyo tam olarak anlamını bende bilmiyorumSelamlar csgo da hile kullanırken izleyici listesini görebiliyoruz ve bazen ara sıra çıkan GOTV olabilir bu owerwatch kaydımı yapıyor bizi izlerken yoksa başka birşeylemi alakalı eğer kayda alıyorsa bizi izlerken kullanmayız başka bişeyle alakalıysada öğreniriz.(benim fikrim birde kayıt alıyorsa sanırsam report lama anında itibaren akyda alır yani reportlanınca bizi GOTV izliyor diyebiliriz diyebilirmiyiz.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?