csgo hile kullanarak para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İlk olarak emeğine sağlık . Detaylı açıklama yapmışsın.Eskiden bazı insanlar hile ile cs go da inanılmaz güzel paralar kazandı , şuan ise forumlarda orda burda bir ton satıcılar var , evet kolay para kazanılır ama çok zor kazanılıyor . Çünkü bu işi 100-200 kişi yapmıyor .Denemek isteyen varsa yararlı bilgi olmuş.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben ce hile kullanma hile yerine kendini geliştir
Post automatically merged:

bence hile kullanmaparakazanamassın

Üye
5 HİZMET YILI
acaba şimdi ne kadar zor onu düşünyrm tşkler bilgi için

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
peki şöyle olsa nası olur mesela 0 hesapta yeni açılmış yani rekabette rage kullanıp hergün 1 rekabet girsek 10 günde 10 maçı kazansak owerwatcha düşmemek için report yememek ıcın günde 1 reko atıp maçı kazansak owerwatcha düşermiyim ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
pekı bunu boyle anlattın kardesım de sen kaznabılıyor musun ınsanlar senden faydalansın dıyenı soyledın ıyı forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şimdi biraz cs dışı hile pazarı vs o tür şeylerden bahsedeyim sağlam bir hile kodlayıp bir site açıp sürersen bunu hilenin içeriğine bağlı olarak inanılmaz para kazanırsın ama cidden sıfır risk yüzde yüz garanti hile olucak mesela black ops 3 de T7 mod menu var adamlar 70 dolar istiyolar ama hilede herşey var aklına gelebilecek unlock all oyun içi currency daha bir sürü şey ve bide bu hileyi alıp o hile üzerinden para kazananlar var mesela adam diyor ki kardeş benim fiyat tablom bu 3 dolara sana 15k para veriyorum 5 dolara komple paket atıyorum diyor adamın odasına gidip oyunda adam yapıyor sana hileyi bu olayda toplulukta ''mod'' oalrak geçiyor o şekilde adam parasını çıkarıyor hilenin cs de tabii biraz farklı bu işler direk hilenin kendisi satılıyor mesela bu konuda ruslar ve genelde almanlar pazarda almanların çoğuda oldschoolhack.de den çıkma kişiler var yani ama hilenin sunduğu satar hileyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...