Onu biliyorum fakat topluluk sunucularında ban yermyimEğer hileyi belli etmeden oynarsanız ban yeme olasılığınız oldukça düşük fakat aşırı belli eder iseniz sorun olur .
Zaten topluluklarda kullanin hileyi diyoruz ama VAC korumali sunucularda daha dikkatli olmalısınOnu biliyorum fakat topluluk sunucularında ban yermyim
Oynadığınız kişiler bildirirlerse tabii ki :;Onu biliyorum fakat topluluk sunucularında ban yermyim
vac korumalı server bi arkadasın hilesi vardı rekabeticide oynuyordum fazla belli etmiyordum onun sayesinde lem olmustum.Zaten topluluklarda kullanin hileyi diyoruz ama VAC korumali sunucularda daha dikkatli olmalısın
güzel arkadasları kandırmak sarıyor fakat tekrar bi atayım dedimGlobal olma imkanı sağlıyor
anladım peki kullansam sizce hangi hileyi kullanıyımSunucuda hileyi kullanırsan, sunucunun Yöneticisi ban atabilir. Report yersen Overwatch'a düşmüyorsun, ancak Vac(Valve Anti Cheat) korumalı sunucularda hile açarsan, ve hile detected olursa Vac banı yiyebilirsin.
En baştan söyleyeyim ücretsiz hile kullanmak aptallıktır. Aimware'yi öneriyorum, ancak fiyatı aşırı yüksek.anladım peki kullansam sizce hangi hileyi kullanıyım
dolar tavan yaptı reis 100 liradan fazla geliyorEn baştan söyleyeyim ücretsiz hile kullanmak aptallıktır. Aimware'yi öneriyorum, ancak fiyatı aşırı yüksek.
eywBu sitede ki hile undetected olmadığı sürece topluluk da istediğini yap,tavsiyem asla hileyle rekabetçi girme.
Csrkpremium'u kullanabilirsin, Daha önceden ben kullanmıştım bir sıkıntı çıkarmamıştı.dolar tavan yaptı reis 100 liradan fazla geliyor
teşşekürler dostumCsrkpremium'u kullanabilirsin, Daha önceden ben kullanmıştım bir sıkıntı çıkarmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?