6 Ağu 2018 #1 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI beyler sizlere bi kaç sorum olucak bu sitedeki csgo hileleri kullanırsam ban yermiyim + ban yeme olasılıgım ne kadar yüksek *** Topluluk sunucularında ban yermiyim. Vakit ayırdıgınız için teşşekürler..
beyler sizlere bi kaç sorum olucak bu sitedeki csgo hileleri kullanırsam ban yermiyim + ban yeme olasılıgım ne kadar yüksek *** Topluluk sunucularında ban yermiyim. Vakit ayırdıgınız için teşşekürler..
6 Ağu 2018 #21 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI Frozenshade' Alıntı: Csrkpremium'u kullanabilirsin, Daha önceden ben kullanmıştım bir sıkıntı çıkarmamıştı. Genişletmek için tıklayın ... VACRK Trashium Frozenshade' Alıntı: En baştan söyleyeyim ücretsiz hile kullanmak aptallıktır. Aimware'yi öneriyorum, ancak fiyatı aşırı yüksek. Genişletmek için tıklayın ... Eğer hile rebuilder mantığı ile çalışıyorsa kullanılabilir. İşin arkasını bilmeden aptal diyemezsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Frozenshade' Alıntı: Csrkpremium'u kullanabilirsin, Daha önceden ben kullanmıştım bir sıkıntı çıkarmamıştı. Genişletmek için tıklayın ... VACRK Trashium Frozenshade' Alıntı: En baştan söyleyeyim ücretsiz hile kullanmak aptallıktır. Aimware'yi öneriyorum, ancak fiyatı aşırı yüksek. Genişletmek için tıklayın ... Eğer hile rebuilder mantığı ile çalışıyorsa kullanılabilir. İşin arkasını bilmeden aptal diyemezsin.
6 Ağu 2018 Konuyu başlatan #22 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI reis sen neden kapattın ki hileyi tekrar yapmazmısn Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Ağu 2018 #23 Lyceion CoreCheat CSGO Griffin Premium Katılım 10 May 2016 Mesajlar 1,766 Çözümler 5 Tepki puanı 720 Ödüller 14 Yaş 25 Sosyal 10 HİZMET YILI alfa0beta' Alıntı: reis sen neden kapattın ki hileyi tekrar yapmazmısn Genişletmek için tıklayın ... Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı. Oyla 0 Olumsuz oyla
alfa0beta' Alıntı: reis sen neden kapattın ki hileyi tekrar yapmazmısn Genişletmek için tıklayın ... Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı.
6 Ağu 2018 Konuyu başlatan #24 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI cylops' Alıntı: Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı. Genişletmek için tıklayın ... neden ki baya tutuluyordu ve hilen gayet güzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla
cylops' Alıntı: Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı. Genişletmek için tıklayın ... neden ki baya tutuluyordu ve hilen gayet güzeldi
6 Ağu 2018 Yasaklandı #25 Fight5Freedom F Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 1,283 Çözümler 3 Tepki puanı 419 8 HİZMET YILI Yapımcılar Ban Riskini En Aza Düşürdüler Ama Tabbii ki Herkesin Riski Kendine Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Ağu 2018 Konuyu başlatan #26 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI cylops' Alıntı: Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı. Genişletmek için tıklayın ... he reis neden güncellemiyorsun ki baya tutuluyor Oyla 0 Olumsuz oyla
cylops' Alıntı: Kapatmamın sebebi güncellemeyi bırakıp uğraşmamamdı. Genişletmek için tıklayın ... he reis neden güncellemiyorsun ki baya tutuluyor
6 Ağu 2018 #27 Jacquelyn Isse Kun Emektar Üye Katılım 15 May 2017 Mesajlar 4,801 Çözümler 5 Tepki puanı 2,106 Ödüller 15 Sosyal 9 HİZMET YILI Oyunun rekabetçi modu da zaten VAC korumalı oluyor yani hile fix yemediği sürece (Fixli iken kullanmadığınız) VAC korumasına yakalanmanız çok zor. Oyla 0 Olumsuz oyla
Oyunun rekabetçi modu da zaten VAC korumalı oluyor yani hile fix yemediği sürece (Fixli iken kullanmadığınız) VAC korumasına yakalanmanız çok zor.
7 Ağu 2018 #28 selimax S Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 53 Çözümler 2 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 125 8 HİZMET YILI kökleme yeter Oyla 0 Olumsuz oyla