csgo için uygun fiyatlı banlatmayan hile nereden alabilirim (rus hileleri türkiyedeki kartları kabul etmiyor ) sitede bulunan hile ban durumu hakkında da bilgi verebilirsiniz
hocam sitede ücretsiz olarak bulunuyor bir kaç el oynama fırsatım oldu legit kullandım ve ban yemedim ama legit oynamam ban yemeyeceğim anlamına gelmez yani bir hileye para vermeniz ban yeme riskinizi azaltırama sıfırlatmaz ki bunun sebebide paralı hilelerin kolay dt olmamasından
hocam sitede ücretsiz olarak bulunuyor bir kaç el oynama fırsatım oldu legit kullandım ve ban yemedim ama legit oynamam ban yemeyeceğim anlamına gelmez yani bir hileye para vermeniz ban yeme riskinizi azaltırama sıfırlatmaz ki bunun sebebide paralı hilelerin kolay dt olmamasından
Ezglobal diyen arkadaşlarım onlarca vac ban yiyen insan var ve cihan dediginiz sahısta hesap değiştirerek oynuyor, videoalrda müttalipcan görenler içinde atölyede vs atıyor max
Hesap güvenliği iadesi diyorlar, cihan abinizin sunucusunda bile arattığınızda vac ban diye vac ban yiyip destekten cevap alamayanlar, Parası karttan çekilip siteye gelmeyenler dolu.
Aranızda ezglobal alıp uzun süre kullanan varsa ona göre tavsiye verirse daha iyi olur.