CSGO hileci neyine güvenerek hile açıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Birçok raporu varsa ve susturulup geldiyse muhtemelen hileyi kullanmıyor, sadece yazıyor olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vac yemezse over watch yiyebilir eğerki dediklerin doğruysa. Vac bypasslı bir hile kullanıyordur yüksek ihtimal, ya da hesap banlanırsa aynı değerde hesap veriyoz vs. diyen bir hile kullanıyordur. Ben de vac yedim, umarım af çıkar da Bi normal bir şekilde oynarım

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ben elimden geleni yaptım.

1613815225115.png

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
csgo ile çok uğraşan bir insan olduğum için kısacası şunu anlatırım adam semirage kullanıyordur o hilelerde kişiye özel build olduğu için vac atmıyor yani size vurduğunu oyun görmüyor normal owrwatch o adamı sadece semırage kapalı oldugu zaman tespıt eder buda basit birşey değil . yani herkesin kullandığı simple src değil anlıyacağın adamın eğerki hileyse özel bir yazılımdır bundan emin ol . türkiyede böyle yazılım %0 yok çünkü hepsi paste

Üye
5 HİZMET YILI
cs de hile saçma vac kötü bi anti hack ama elinde sonunda ezglobal revense olsada yakalar

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ücretsiz spooferler çoğaldı bu oyun için o yüzden insanlar kullanıyor ve bayada abartıyorlar :)

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
csgo nun ip ban atması lazım banlanan kişi yeni hesap açıp tekrar giriyor değişen bişey yok

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
muhtemelen raporlayan sayısı azdır ondan dolayı incelemiyor olabilirler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Adam rapor durumu fazlaysa ve maçlar şüpheliyse düşer ama hilesine çok güveniyor olabilir esporcu adamlar bile açıyor herkesin yanında açar adam

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adam profilinde dalga geçmiş senle hahahahahha. Bende kullanıyorum legit bir şekilde ban falanda yemiyorum 3.ayım. Ayrıca hile forumunda gelip bu konuyu açtığına göre, adam seni çok güzel ezmiş.
İlk olarak salak saçma eleştiri yapmışsın, ki cs'de Free hesapta mevlana vs. açmışlığım var ve ben niye göremiyorum dalga geçtiğini :D?
Post automatically merged:

O envanterde hile açması açıkça şaşırttı diyebilirim. Hocam adam inanılmaz peaklar atıyor falan demişsin de senin yalan söylemediğini nerden bilcez?
Eren hocam, direk ismi vereyim isterseniz Adam hileydi herkes biliyor 2-3 premade'i var yanında reportlamıyorlar adamı, ki böyle bir konuda yalan söylemem zaten birbirlerinin profiline +rep vs. yazıyorlar adam 7.8 roundda alttan İnsan eliyle yazılamaz bir hızla AIMWAR* adlı hileyi spamlamaya başladı hakaretler falan ediyor yani işte sende kullan vs. gibisinden, tabi adam legit oynuyor fakat premadleri olduğundan dolayı report edilmeyeceğini biliyor ve bizim reportlamamızla ow düşmeyeceğini biliyor ki, adam zaten çok fazla report almış iletişim kötülüğünden yükesk ihtimalle oda AIMWAR* Spamladığından dolayı olmuştur. Adam hileyle bir nevi, prelerini boostluyordu.

Adamın hile olduğuna emin misin 2200 saati var ve şuan oynuyor.
Evet dostum adam, 7-8. rount gibi AIMWAR* reklam spmalmaya başladı oyun tekrarından ss atmak istiyorum fakat adam oyun tarafından susturulu olduğu için spec modunda onu kaldırıp ne yazdığının ssini atamıyorum

Şimsi o skinlere sahip biri neden hile acıyor anlamadım ama sanalda güvenmedim çünkü adam iyi oynuyor olabilir Berki ana hesabı daha iyidir bu murf tur olabilir yani.
Adamın ppsinde legit o* yazan biri var zaten bütün küfür eden ve hile diyen adamların yorumunu kaldırıyor dün ana bacı girip yorum attıp bugün kaldırmış premadelerini boostluyor işte aklı sıra :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...