İlk olarak salak saçma eleştiri yapmışsın, ki cs'de Free hesapta mevlana vs. açmışlığım var ve ben niye göremiyorum dalga geçtiğiniAdam profilinde dalga geçmiş senle hahahahahha. Bende kullanıyorum legit bir şekilde ban falanda yemiyorum 3.ayım. Ayrıca hile forumunda gelip bu konuyu açtığına göre, adam seni çok güzel ezmiş.
Eren hocam, direk ismi vereyim isterseniz Adam hileydi herkes biliyor 2-3 premade'i var yanında reportlamıyorlar adamı, ki böyle bir konuda yalan söylemem zaten birbirlerinin profiline +rep vs. yazıyorlar adam 7.8 roundda alttan İnsan eliyle yazılamaz bir hızla AIMWAR* adlı hileyi spamlamaya başladı hakaretler falan ediyor yani işte sende kullan vs. gibisinden, tabi adam legit oynuyor fakat premadleri olduğundan dolayı report edilmeyeceğini biliyor ve bizim reportlamamızla ow düşmeyeceğini biliyor ki, adam zaten çok fazla report almış iletişim kötülüğünden yükesk ihtimalle oda AIMWAR* Spamladığından dolayı olmuştur. Adam hileyle bir nevi, prelerini boostluyordu.O envanterde hile açması açıkça şaşırttı diyebilirim. Hocam adam inanılmaz peaklar atıyor falan demişsin de senin yalan söylemediğini nerden bilcez?
Evet dostum adam, 7-8. rount gibi AIMWAR* reklam spmalmaya başladı oyun tekrarından ss atmak istiyorum fakat adam oyun tarafından susturulu olduğu için spec modunda onu kaldırıp ne yazdığının ssini atamıyorumAdamın hile olduğuna emin misin 2200 saati var ve şuan oynuyor.
Adamın ppsinde legit o* yazan biri var zaten bütün küfür eden ve hile diyen adamların yorumunu kaldırıyor dün ana bacı girip yorum attıp bugün kaldırmış premadelerini boostluyor işte aklı sıraŞimsi o skinlere sahip biri neden hile acıyor anlamadım ama sanalda güvenmedim çünkü adam iyi oynuyor olabilir Berki ana hesabı daha iyidir bu murf tur olabilir yani.