Uzman Üye
kendisi prime oluyor sanırım ben de anlamadımee öncedende yokmuydu anladığım şu yeni gelen güncellemeyle free hesaplar 21 levelden sonra prime olabiliyor öncedende olamıyormuyduk ?
Onceden olamiyoduk evet eskiden 21 level olunca hesap seckin yapa biliyoduk yeni guncelleme hersey degismemismiydi prime ve noprime diye ayrilmisdi simdi noprime hesaplar 21 level sonra prime oalcak normal hesaplar prime olarak devam ediyoee öncedende yokmuydu anladığım şu yeni gelen güncellemeyle free hesaplar 21 levelden sonra prime olabiliyor öncedende olamıyormuyduk ?
Onceden olamiyoduk evet eskiden 21 level olunca hesap seckin yapa biliyoduk yeni guncelleme hersey degismemismiydi prime ve noprime diye ayrilmisdi simdi 21 level sonra prime olucaz
Saçma sapan teori olayı yanlış anlamışın sen.Adamlar ban yer gider yeni hesap açar 21 level kasar,yine aynı döngüye girer o zaman.Adamlar boşuna mı 77 lira yaptı oyunu.Onceden olamiyoduk evet eskiden 21 level olunca hesap seckin yapa biliyoduk yeni guncelleme hersey degismemismiydi prime ve noprime diye ayrilmisdi simdi noprime hesaplar 21 level sonra prime oalcak normal hesaplar prime olarak devam ediyo
Şu videoyu izle anlayacaksın:Saçma sapan teori olayı yanlış anlamışın sen.Adamlar ban yer gider yeni hesap açar 21 level kasar,yine aynı döngüye girer o zaman.Adamlar boşuna mı 77 lira yaptı oyunu.
Para verenlerle-vermeyenler aynı maçta eşleşemez.
Lobi de para veren ve vermeyen aynı oyuna girerse yine aynı şekilde para vermeyenlerle oynar.
ii mişPeki reis bir şey sorucam bu prime olma olayı belirli bir zaman aralığı için dahil mi ?
Mesela güncellemeden önce kurulmuş ücretsiz hesaplar prime olabiliyor mu ?
Hellian dan görüp mutluluktan uçtum ya ban yesekde bi rage hack açarız basit eğlencede ez
daha yapmadım 1-2 kere girmiştim genelde oynanmayan map giriyorum sohbet kapalı steam profil gizli lvl kasıyorum öyle zaten maç hızlı bitiyo şöyle bişey oluyodu galiba oyun bakıyo ben çk report alıyorum bide şu vac net olayı varya ona yakalanınca ben basit eğlenceden sonra ilk girdiğim rek de ow ye düşüyorumo rekabetçidede hile kapatıp silver gibi oynarsam sıkıntı yokSizde iyi küfür yiyorsunuzdur ama he
Para verenleri keriz durumuna düşürüyor o zaman valve.wolftü bitti yakında bu da biter.Şu videoyu izle anlayacaksın:
wolftü bitti de hani onun yerine birüsürü güzel oyun var ama cs go nun bi alternatifi yok pubg fortine battle royale olarak iyi millet cs go yu bırakıp zulamı oynayacak tm hileler artıcak ama yine ban yemek istemezler tekrar 21 lvl kascaklarPara verenleri keriz durumuna düşürüyor o zaman valve.wolftü bitti yakında bu da biter.
daha yapmadım 1-2 kere girmiştim genelde oynanmayan map giriyorum sohbet kapalı steam profil gizli lvl kasıyorum öyle zaten maç hızlı bitiyo şöyle bişey oluyodu galiba oyun bakıyo ben çk report alıyorum bide şu vac net olayı varya ona yakalanınca ben basit eğlenceden sonra ilk girdiğim rek de ow ye düşüyorumo rekabetçidede hile kapatıp silver gibi oynarsam sıkıntı yok
ya mantıklı değilmi banlanmıyosun ha o an memoryhackers da mevlana olmazsa normal hacklerlede kasarım ya büyük ihtimal herkesöyle yapcak banlanmıcaksın sonuçta ve cs bunu neden yapıyor bitsinmi istiyor cs goSiz zehirsiniz o ne bıcım bı taktik
ya mantıklı değilmi banlanmıyosun ha o an memoryhackers da mevlana olmazsa normal hacklerlede kasarım ya büyük ihtimal herkesöyle yapcak banlanmıcaksın sonuçta ve cs bunu neden yapıyor bitsinmi istiyor cs go
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?