2 Haz 2019 #1 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar hileli takım arıyorum. Kasılalım Diye 17 Saat aktifim her zaman girebiliriz. Legit vb kullanıyorum. İsteyen arkadaşlar ekleyebilir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arkadaşlar hileli takım arıyorum. Kasılalım Diye 17 Saat aktifim her zaman girebiliriz. Legit vb kullanıyorum. İsteyen arkadaşlar ekleyebilir.
2 Haz 2019 #2 acimasizdzn A Onaylı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 77 Tepki puanı 4 Ödüller 7 8 HİZMET YILI hocam ben oynamak istiyorum ancak internetim olduğu halde steama bağlanamıyorum
2 Haz 2019 #3 ihsantr I Üye Katılım 3 Nis 2019 Mesajlar 43 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 41 7 HİZMET YILI Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ?
Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ?
2 Haz 2019 Konuyu başlatan #4 imxtr 🌟🌟🌟🌟🌟 Donator Katılım 28 May 2018 Mesajlar 1,754 Çözümler 6 Tepki puanı 330 Ödüller 11 Sosyal 8 HİZMET YILI acimasizdzn' Alıntı: hocam ben oynamak istiyorum ancak internetim olduğu halde steama bağlanamıyorum Genişletmek için tıklayın ... tw verirsen yardımcı olucağım bu gün bi arkadaşada aynısı oldu çozdüm Post automatically merged: 2 Haz 2019 ihsantr' Alıntı: Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... Vermez kaç yıldır kullanıyorum bi donma wb görmedim. Güvenebilirsin böyle bir sorun olsaydı zaten kimse kullanmazdı :=)
acimasizdzn' Alıntı: hocam ben oynamak istiyorum ancak internetim olduğu halde steama bağlanamıyorum Genişletmek için tıklayın ... tw verirsen yardımcı olucağım bu gün bi arkadaşada aynısı oldu çozdüm Post automatically merged: 2 Haz 2019 ihsantr' Alıntı: Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... Vermez kaç yıldır kullanıyorum bi donma wb görmedim. Güvenebilirsin böyle bir sorun olsaydı zaten kimse kullanmazdı :=)
2 Haz 2019 Yasaklandı #5 akainu A Banlı Üye Katılım 10 Nis 2019 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 Yaş 29 7 HİZMET YILI ihsantr' Alıntı: Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... hiç bir şekilde zarar vermez
ihsantr' Alıntı: Selam Aleyküm Kardeşlerim Size Bİr Soru Soracağım Bu Hile Bir Şekilde Ekran Kartı Vb. Gibi PC zarar verirmi ? Genişletmek için tıklayın ... hiç bir şekilde zarar vermez