Legit: Overwatch'ta bile belli olmayan, yasal olarak tabir edilen modlardır.pardon biraz bağımsız ama ikinci kez görünce sormak istedim legit denilen şey nedir oyun mu?
Dc ekle dostumHocam yaş 19 ama olur mu
Hileyi belli etmeden oynamapardon biraz bağımsız ama ikinci kez görünce sormak istedim legit denilen şey nedir oyun mu?
Knkam gelme şansın olsa yazarım zaten biz hileli girerken seni neden alıp boostlayalım bana bir sebep söylehilesiz gelme sansımız varmı hesap pre ama hile kullanmıyorum
senin hileyle vuramadıgın kili ben hilesiz vuruyorumKnkam gelme şansın olsa yazarım zaten biz hileli girerken seni neden alıp boostlayalım bana bir sebep söyle
Madem vuruyorsun o zaman bu posta neden mesaj atıyorsun haha lolsenin hileyle vuramadıgın kili ben hilesiz vuruyorum
dostum bir takım arıyordum hilesi olsun veya olmasın çevremde artık csgo oynayan yok free lobi girmek istemiyorum o yüzden yazdın ve senin şu egolu tutumun zaten cok rahatsız edici daha fazla cevap vermessen sevinirim sormadım sayMadem vuruyorsun o zaman bu posta neden mesaj atıyorsun haha lol
XROSEN#1653Bizde henüz hile yok dc ver yükleyince gelelim
hile yoksa forumdakini kullanabilirsin.Bizde henüz hile yok dc ver yükleyince gelelim
Hileli posta böyle yazıp sonra bana hilesiz senden çok vururum dersen benim ne söylememi bekliyorsun senin ilk başta yazman hataydı zaten millet seni neden alsın adamlar vurucak sen 0-20 oynucaksın millet seni neden boostlasın boşuna triplere giriyosun derdim seninle tartışmak degil ama olmaz böyledostum bir takım arıyordum hilesi olsun veya olmasın çevremde artık csgo oynayan yok free lobi girmek istemiyorum o yüzden yazdın ve senin şu egolu tutumun zaten cok rahatsız edici daha fazla cevap vermessen sevinirim sormadım say
Kullanabiliyorsun O pubg lite hilesi için geçerliMalesef seçkin olmadan kullanamıyoruz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?