fake lag açınca normalde geri atmaz lakin oyun ici konusmalarda geri atmalar meydana gelir ya fake lag'ı kapatman lazım yada konusmak istediginde (E) tusuna basarak konusursan anti aim devre dısı kalır ve karakter önüne bakar bu sayede konusmalarında ve yürümende sekle yaşamazsınPULPA HVH Hileyi açtım oyun içinde laglar ve geriye atmalar gibi şeyler var ama pingim yok.
Konsolu açtığım da şöyle bir hata var:
SendNetMsg loopback: stream[netchan_t::reliabledata] buffer overflow (maxsize = 4000)!
Yardımcı Olursanız Teşekkür Ederim.
Fakelag diye bir bölüm var default onu off yaparsan düzelirPULPA HVH Hileyi açtım oyun içinde laglar ve geriye atmalar gibi şeyler var ama pingim yok.
SendNetMsg loopback: stream[netchan_t::reliabledata] buffer overflow (maxsize = 4000)!
Birazdan deneyeceğim teşekkürlerFakelag diye bir bölüm var default onu off yaparsan düzelir
Oldu TeşekkürlerFakelag diye bir bölüm var default onu off yaparsan düzelir
Onaylı üye olman lazım.hileyi kullanamıyorum yardımcı olcak var mı cs go hilesi ayarları nelerdir.
aynı sorun bendede vardı yazmışlar zaten :
fake lag açınca normalde geri atmaz lakin oyun ici konusmalarda geri atmalar meydana gelir ya fake lag'ı kapatman lazım yada konusmak istediginde (E) tusuna basarak konusursan anti aim devre dısı kalır ve karakter önüne bakar bu sayede konusmalarında ve yürümende sekle yaşamazsınPULPA HVH Hileyi açtım oyun içinde laglar ve geriye atmalar gibi şeyler var ama pingim yok.
teşekkürler dostum yardımın içinFakelag diye bir bölüm var default onu off yaparsan düzelir
Eleman devre dışı bırakmış olayı çözmüş zaten adam akıllı okusan konuyu görürdün.fake lagı devre dışı bırakmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?