CSGO HvH Terimi Ne Anlama Gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle selamun aleyküm bugün size CSGO'da "HvH" terimini anlatıcam bilenler olabilir
HvH İle ilgili heer şeyi anlatıcam

Öncelikle HvH yani açılımı "Hack versus Hack" yada "Hile vs Hile"dir
Peki HvH nedir
Öncelikle HvH'yi bilmeyenler aimbot ayarını fulleyip 2 hilenin ws atması gibi düşünebilirsiniz çok normal
Ama HvH AntiAimler'ile yapılan birşeydir
Nedir bu AntiAim: AntiAim'i sizin bildiğiniz mevlanadır
AntiAimlerde bir fake ve bir real angle (angle:açı)'nız vardır
Fake angle herkesin görebildiği ama vurulduğunda hasar almadığınız
Real angle ise tek sizin gördüğünüz ve hasar aldığınız

Peki diyorsunuz ki e çok kolay gerçek açımı (real angle) saklarım beni vuramaz
Vurabilir çünkü resolver var
Nedir bu resolver? : resolver adı üstünde "çözmek = resolve" den gelir / Resolver ile real anglenizi çözer ve sizi vurabilirler

E diyorsunuz ki bazı hileler 100 dolar bazısı bedava 100 dolar vermeye ne gerek var
Şöyleki iyi hileler (genellikle parası fazla olan hileler iyi oluyor) iyi antiaimi oluyor ve siz vuramıyorsunuz / ve resolverleride iyi olur
Tabi Bazı iyi hilelere erişim sağlamak için davet kodu gerekiyor
Davet kod'u ile alınan iyi hileler
Skeet <3 / kidua(hook) / Supremacy /rifk7/ monsterity / fatality /pastewaregibi gibi
bu hilelerden davet kodu almak için HvH serverlerinden arkadaş edinin biraz ingilizceniz azıcık da espiri anlayışınız olsun halini hatrını sorun aptalca davranmayın zaten sizi severse sizde davet kodu istersiniz oda vericeğini düşünüyorum..

İyi hoş peki HvH nin çeşitleri neler?
HvH Çeşitleri :
NoSpread / MM HvH & Spread

NoSpread:
Adı üstünde sekmeme Nospread modunda sekme olmaz ve bhop ve autostrafe (bhop hızlandırma) kullanarak birbirlerini vururlar
Örnek video

/
MM HvH & Spread
Bu Modda mermiler seker ve normal rekabetcide gibi HvH atılır
Örnek video

Tabikide çok olmasada bilinen HvH'in Communitysi de var

HvH Community (TOPLULUK)
Not:HvH topluluğunda sadece yabancılar yok türklerde var tabi biraz ing. bilmek gerekli.
1)Çeteler (gang) & Takım

Buraya girdiğinizde kendinize arkadaşlar bulup çeteler oluştururak klan savaşı atabilirisiniz
bunu yapmanızı öneririm sizi bu toplulukta ünlü edecek unsurlardan biri
baya bir kişide clanınıza gelmek isteyecek
Ünlü Çeteler / Takımlar
Stainless' / MAVERİCK / falcskphof / zu krass $ /360GANG <3 / gibi gibi..

2)HvH'de kullanılan sözler
HvH maplarında bazı yerler var 1way olarak geçiyor bu 1way ler sizin vurabildiğiniz ama başkasının vuramadığı yerlerdir
Size ordan vurursanız 1w dog falan derler çünkü cok sinir bozucu birşey
NN: NN yani nonamer bu topluluğa yeni giren kişilere denir ilk defa ünlü birini vurduysanız size nn diyebilir çünkü bu topluluğa yeni giren birine ölmek bazıları için sinir bozucu oluyor
Paste:bu sizin kullandıgınız hilenin kopyala yapıştır olup iyi olmadığını söylemek içindir
Yada birine cok ölünce raged yazarlar (sinirlenip cıktığı için vs.vs)
awp alırsanız çok kuduruyorlar onu deneyin xD
Not:Rezil olmamak için asla esp göstermedi demeyin

3)HvH topluluğunda ünlü olmak?
Evet burda ünlü olmak için ne yazikki level'e bakıyorlar
Ve bir youtube kanalı açmalısınız vurduğunuz kişileri atıp herkese vay be dedirtebilirsiniz

3)HvH Videoları
HvH videoları için hep vurduğunuz yerli koymanız lazım ama şunu yapmayın tek birini alıp atmayın en az 2 3 kişi vurup öyle clip alın yoksa cok gülünc duruma düşüyorsunuz
HvH videolarında norm ender rap 2019 gibi şeyler koymayın daha çok trap tarzı şeyler koyarsanız millet daha cok beğenir
HvH videolarınıza efekt eklemeyi unutmayın

Evet arkadaşlar HvH'nin ne demek oldugunu herşeyi anlatmaya çalıştım ama size ipucu vereyim son olarak
Türk hileleri ile HvH Yapmayın (ATOMPREMİİNUM,EZGLOBAL,ONEXWARE,Quarex) gibi gibi çünkü onlar daha cok legit hile ve bizim ülkemizde HvH tam olarak bilinen birşey olmadıgı için türk hilesi almanızı önermem
Kendiniz cok cfg yapmaya çalışmayın çünkü zor birşey

Not : Bu arada başta iyi hileler 100 dolar'gibi bir fiyattan başlıyor demiştim hemen üzülmeyin hala HvH Yapabilirsiniz bazı beleş hileler 100 dolarlık hileri vuruyor diyorsunuz biz o hileleri nerden bulacağız en kısa zamanda size HvH hilesi paylaşıcam cfg ile birlikte

Bu kadardı anlatabildiysem ne mutlu bana iyi oyunlar :)

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
HvH nin ne oldugunu bilmiyordum yararlı sağolasın.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eyw hocam öğrenmiş oldum.

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sayende HvH'nin Ne Olduğunu Öğrendim

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Peki spirt hack iyi mi ? ( legiti iyi olsun yeter)
Ben kullanıyorum "Legit" kısmı iyi. Bazı hilelerde olmayan özellikler var. Mesela Grenade Predicition du galiba ismi tam hatırlamıyorum. Sana bombayı nereden atıcağını hangi açıda atacağını gösteriyor. Yalnız ben sinirlendiğimde mevlana açarım dersen mevlanası idare eder çokta kötü değil. Hilede Skin Changer & Profil Changer felan var. Hilede skin changer felan envantere geliyor, kasa açabiliiyorsun bu arada. Tabi bazı eksikleri var. Hileyi başlatıp sonra Steamı başlatman gerek. Steam açıkken başlatınca Steam algılıyor hileyi Steam Guard ile.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum "Legit" kısmı iyi. Bazı hilelerde olmayan özellikler var. Mesela Grenade Predicition du galiba ismi tam hatırlamıyorum. Sana bombayı nereden atıcağını hangi açıda atacağını gösteriyor. Yalnız ben sinirlendiğimde mevlana açarım dersen mevlanası idare eder çokta kötü değil. Hilede Skin Changer & Profil Changer felan var. Hilede skin changer felan envantere geliyor, kasa açabiliiyorsun bu arada. Tabi bazı eksikleri var. Hileyi başlatıp sonra Steamı başlatman gerek. Steam açıkken başlatınca Steam algılıyor hileyi Steam Guard ile.
Anladım saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...