CSGO için gamepower medusa 7.1 kulaklık ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba beyler yeni kulaklık aldım ama EQ , 3D ve 7.1 ayarlarını nasıl yapacağımı bilmiyorum ayarlarınızı paylaşır mısnız ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun ilk öncelikle kulaklığın kablosunda bulunan uzaktan kumandayı tak uzaktan kumandadaki "mode" butonuna basarak eq moduna geç eq modunda uzaktan kumandadaki "+" ve "-" butonlarıyla bass mid ve treble ayarlarını yapabilirsiniz eq ayarlarını yaparken oyun oynadığınız türü ve müzik dinleme alışkanlıklarına göz önünde bulundurmanı öneririm bu arada 3D moduna geçmek için uzaktan kumandadaki "mode" butonuna tekrar bas ve 3D modunda kulaklığın 7.1 sanal surround ses özelliği aktif hale gelecektir bu modda oyun içindeki seslerin yönünü daha doğru bir şekilde belirleyebilirsin eğer 7.1 özelliğini devre dışı bırakmak istersen uzaktan kumandadaki "mode" butonuna basılı tut uzaktan kumanda üzerindeki "7.1" ışığı sönecektir ve kulaklık normal stereo modunda çalışacaktır

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum FPS oyunlarinda 7.1 açmanı önermem. Oyunun zaten kendi ses yazilimi sesi her yerden farkli algilamani sagliyor 7.1 rekabetci oyunlarda kafa karisikligina sebep olabilir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gamepower arayüzden 7.1 aç birde hz unuttum ayak sesleri hangi hz de geliyorsa o hz aralığını arttır daha rahat ses kasarsın

Oto
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
it's better to play without headphones

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...