teşekkürler değerlendireceğimGeçiş efektlerini ve müziği sevmedim geçiş efekti takılıyor birde sonda falan siyah ekran oluyor mesela tam frame lerini ayarlayamamışsın onun dışında güzel
biraz öyle olduKanka sanırım yeni öğrendiğin her şeyi bu videoya sokmuşsun, deneme amaçlı bir video olmuş anlaşılan, flash warning yazman gerekebilir. onun dışında gayet güzel. birde orjinal şarkı uyumsuz, ritimine göre de vuruş göremedim açıkcası.
diğer videolarda bunu değerlendireceğimHacı çok fazla titreme var başım döndü biraz daha az olabilirdi
Adobe After Effects ve Adobe Premiere Pro Kullandım ve teşekkür ederimmüq olmuş edit programını alabilirmiyim
teşekkür ederim renkleri diğer videoda düzelticemgüzel görünüyor ancak çok renkli geçişler güzel
diğer videolarda değerlendireceğim teşekkürler yorumun içinRitimler olmamış, müzik uymamış ve öldürdüğün kişiler gözükmüyor. Onun dışında herşey hoş olmuş, özellikle neon efekti baya iyi.
deneme sayılabilir tabiki teşekkürlersanırım deneme amaçlı bi video çekmişsin ilk olduğu içi fena sayılmaz
teşekkür ederimBence ilk video için gayet güzel olmuş.
teşekkürler yorumun için değerlendireceğimGeçişler vs. Güzel fakat müzik bi kesiliyor bi yükseliyor. Daha uygun bi müzik seçebilirsin veya müziği tam oturtmak için biraz daha uğraşabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?