- Konuyu başlatan
-
Şuana kadar yaptığım pastelerle hiç vac ban yemedim overwatch yersin max oda belli edersen.Boost işi yapıyorum günde 5 maçta 3 tane hile geliyor... Korkmasam açıcam şu hileleri günde 2 maçlık abartmadan. Ama hilelere güvenmiyorum yakalanacağı tutar bana denk gelir.
Paste yapmak zor değil aslında açıyorsun visual studioyu hata ayıklama yapıyorsun çıkan hataları fixliyorsun offsetleride yabancı forumlarda bulabilirsin ben bilmeyenler için paylaştım sadece güncelleme geldikçede paylaşıcam.paylaşımın için teşekkürler ben bilmesemde pastelamayı bilen arkadaşlar için yararlı bir konu
Güncellensin o zaman bir dahaki cinnet geçirmem de açıcam ahahahaŞuana kadar yaptığım pastelerle hiç vac ban yemedim overwatch yersin max oda belli edersen.
Bunlar aimbot gibi özellikleri fixlemene yarayacak offsetler hileyi çalıştırdığında oyun kapanıyorsa sorun interfacelerdedir güncel signatureleri bulman gerekli xdGüncellensin o zaman bir dahaki cinnet geçirmem de açıcam ahahaha
Hile yapımı ile alakalı filan bilgim yok ama verdiğin bilgiler için sağolBunlar aimbot gibi özellikleri fixlemene yarayacak offsetler hileyi çalıştırdığında oyun kapanıyorsa sorun interfacelerdedir güncel signatureleri bulman gerekli xd
Bunlar csde aimbot chams gibi özellikler çalışmıyorsa çalışmasını sağlayacak offsetler oyun hileyi açtığında çöküyorsa interface offsetlerinde sıkıntı vardır yabancı forumlarda bulabilirsin.çoğu oynadıgım oyunlarda offset paylaşımları goruyorum reis bilgim yok neyle kullanılıyor yada ne iş görüyorlar aydınlatırmısıınz
thanksThese are the current offsets with the update that came yesterday, you can update the paste cheats you will make.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Credits : Unknowncheats,Hazedumper,Automatic ClassID Dumper
just follow the video instructions. but some cheats loader have their minimum member requirement. you have to meet te requirements first in order to launch the cheat loader.how can i run the cheat please reply thanks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?