- Yasaklandı
-
hocam çift keleşim 15 tane övgüm var adamlar övgü atmıyor gereksiz değilOlm ne gereksiz işler bunlar lan
hocam 100 tane hesap açtım zaten sıkıntı yok timeout hatası alıyorm5 tlye 100 övgü zor bulursun sonuç olarak acc den hesap açıp tek tek yazmakta ugraştırıyor
Configinizde problem vardır config dosyanızı ekran görüntüsü olarak atarsanız buraya yardımcı olabilirim...Önce 130 tane övgü attım kendi hesabıma, sonra timeout hatası aldım neden bilmiyorum varsa çözümünü bilen yazsın
Değiştirdiğim tek şey hesap id, şifre, steamguard sormayı false yapmıştım zaten sorun olmamıştı. Bir de kendime gönderirken method u LOGIN yapmıştım onda da göndermişti ama şimdi timeout hatası veriyor her şey aynıConfiginizde problem vardır config dosyanızı ekran görüntüsü olarak atarsanız buraya yardımcı olabilirim...
Değiştirdiğim tek şey hesap id, şifre, steamguard sormayı false yapmıştım zaten sorun olmamıştı. Bir de kendime gönderirken method u LOGIN yapmıştım onda da göndermişti ama şimdi timeout hatası veriyor her şey aynı
congini hesap ıd şifre yerlerini silebilirsin, ve steam hesaplarını ss atabilirsen yardımcı olabilirimDeğiştirdiğim tek şey hesap id, şifre, steamguard sormayı false yapmıştım zaten sorun olmamıştı. Bir de kendime gönderirken method u LOGIN yapmıştım onda da göndermişti ama şimdi timeout hatası veriyor her şey aynı
zevkler tartışılmazbro çok gereksiz değil mi ya?
Müsait olduğumda atayım, steam hesaplarına gerek var mı ? Alakası var mıdır onlarlacongini hesap ıd şifre yerlerini silebilirsin, ve steam hesaplarını ss atabilirsen yardımcı olabilirim
kardeşim forumda var Ücretsiz Steam Övgü Botu Nasıl Yapılır arat çıkar.
Burayı tıklayıp erişebilirsin.
kusura bakma kardeşimEkli dosyayı görüntüle 29534hata veriyor bea npm install diyom böyle
hocam gereksiz diyip diyip duruyorsunuz ama deli gibi hile geliyor övgü düşük olduğu içinbu forumda bulabilirsin + gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?