Oyun ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarda daha güçlü bir performans için GeForce MX'ten GeForce GTX'e yükseltin. bu ne demek bilen varsa yardım bu da sitesi
Merhabalar CSGO için minimum ve önerilen sistem özellikleri şu şekildedir
Minimum özelliklere sahip bir bilgisayarda bu tarz donma takılma sorunları olabilir.
İnternette arattığımda sizin sahip olduğunuz MX 330 kart hakkında oyun perf. düşük olduğunu iş tabanlı bir kart olarak nitelendirildiğini gördüm bu yüzden muhtemelen sorununuz ekran kartı.
Merhabalar CSGO için minimum ve önerilen sistem özellikleri şu şekildedir
Minimum özelliklere sahip bir bilgisayarda bu tarz donma takılma sorunları olabilir.
İnternette arattığımda sizin sahip olduğunuz MX 330 kart hakkında oyun perf. düşük olduğunu iş tabanlı bir kart olarak nitelendirildiğini gördüm bu yüzden muhtemelen sorununuz ekran kartı.
attığınız videoda bir program ile bazı ayalar yapıyor sizde deneyebilirsiniz onu haricinde üstte yazdığım gibi oyun kartından daha çok iş kartı olarak tabir edilmiş.