Csgo oynarken kendimi çok zorluyorum (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum ,csgo oynarken aim alırken veya crosshair'i oyuncunun üzerine getirirken , spray atarken elimi sıkıyorum daha doğrusu kolumu zorluyorum ilginçdir ki bunu istemsiz yapıyorum ve artık nasıl çözebilceğimi bilmiyorum. Bu şekilde kolum çok çabuk yoruluyor bu sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyunu çok ciddiye aldığın içindir. Oyuna girmeden önce aimtraining yap. Ufak da olsa seni rahatlatır. Sana zarar verecek türden kasılmalar yaşıyorsan o oyunu oynamamalısın.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
oyuna kendını kaptırdığın içindir oyunu fazlla ciddiye almadan 2,3 maç at anlarsın zaten yapman gerekeni

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Sorun bu değil ki aimim gayet iyi ama mouse'u bazen hareket ettiremiyorum anlamsızca bir oyuncu yakınıma geldiğinde kolumu fazlasıyla sıkıyorum ve rahatça aim alamıyorum ve çoğu zaman vuramıyorum ve bu beni çok tilt ediyor ayrıca elim küçük olmasına rağmen sanki mouse çok küçükmüş gibi geliyor ama aslında gayet büyük bilmiyorum alışkanlık olmuş heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...