- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Anlatıyorum;csgo da ilk indirdim bi kaç el attım pingim fln yoktu sonradan ışınlanmaya başladım çok ping olmaya başladı bi çözüm varmı ve internettte bir video izledim betternet diye vpn uygulamasıyla pingin azaldığını söylüyor sizce bunu yapmalımıyım düşerme yada başka bir düşürme fikriniz varmı (saçma yorum atanlar tek tek raporlanacaktır)
csgo da ilk indirdim bi kaç el attım pingim fln yoktu sonradan ışınlanmaya başladım çok ping olmaya başladı bi çözüm varmı ve internettte bir video izledim betternet diye vpn uygulamasıyla pingin azaldığını söylüyor sizce bunu yapmalımıyım düşerme yada başka bir düşürme fikriniz varmı (saçma yorum atanlar tek tek raporlanacaktır)
Dostum niye dislike bastın ben yardım etmeye çalışıyorum. Benim yönetimde işe yarar senin ki de.menüdeyken konsola 'mm_dedicated_search_maxping 65' yazar mısın?
görev yöneticisindeki ağ kullanımları senin düşündüğün ağ kullanımını göstermiyor. yanlış bilgilendirme yapıyorsun..Dostum niye dislike bastın ben yardım etmeye çalışıyorum. Benim yönetimde işe yarar senin ki de.
O taktik bende işe yaradı ama onda yaramaz belki ben kendi fikrimi beyan ediyorum...görev yöneticisindeki ağ kullanımları senin düşündüğün ağ kullanımını göstermiyor. yanlış bilgilendirme yapıyorsun..
tamam dostum ben beğenmedim yorumunu ve dislike attım sorun nedir? bu da benim fikrim?O taktik bende işe yaradı ama onda yaramaz belki ben kendi fikrimi beyan ediyorum...
Sadece benim merakım ve uzatmamtamam dostum ben beğenmedim yorumunu ve dislike attım sorun nedir? bu da benim fikrim?
türk telekomhangi modemi kullanıyorsun suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?