2 Şub 2020 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Çalışan veya şuan piyasada discord üzerinden komut ile vac attırabileceğimiz botlar var mı (github'daki commentbot uğraştırıyor.)
Çalışan veya şuan piyasada discord üzerinden komut ile vac attırabileceğimiz botlar var mı (github'daki commentbot uğraştırıyor.)
2 Şub 2020 Konuyu başlatan #2 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI HileYapak' Alıntı: free bulabilirsen paylasırmısın Genişletmek için tıklayın ... bulursam paylaşırım da yok sanırım ya
HileYapak' Alıntı: free bulabilirsen paylasırmısın Genişletmek için tıklayın ... bulursam paylaşırım da yok sanırım ya
2 Şub 2020 #3 LorrenT L Uzman Üye Katılım 24 Ara 2017 Mesajlar 289 Çözümler 1 Tepki puanı 33 Ödüller 5 Yaş 30 8 HİZMET YILI Çok İyi olur bulunursa,dword ekibinden birinin konu hakkında bilgisi varmı acaba?
2 Şub 2020 #4 DarbeliZ1mpara D Süper Üye Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 627 Çözümler 5 Tepki puanı 175 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Dostum var ama site üzerinden yapılıyor yok sitedekiler yalan deme kendim bizzat şahit oldum ertesi gün ban yediğine istiyorsan atarım siteleri
Dostum var ama site üzerinden yapılıyor yok sitedekiler yalan deme kendim bizzat şahit oldum ertesi gün ban yediğine istiyorsan atarım siteleri
2 Şub 2020 #5 karaca64 K Onaylı Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 68 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI DarbeliZ1mpara' Alıntı: Dostum var ama site üzerinden yapılıyor yok sitedekiler yalan deme kendim bizzat şahit oldum ertesi gün ban yediğine istiyorsan atarım siteleri Genişletmek için tıklayın ... atarsan çok iyi olur kankam ama dikkat et reklam yapmak yasak diye biliyorum
DarbeliZ1mpara' Alıntı: Dostum var ama site üzerinden yapılıyor yok sitedekiler yalan deme kendim bizzat şahit oldum ertesi gün ban yediğine istiyorsan atarım siteleri Genişletmek için tıklayın ... atarsan çok iyi olur kankam ama dikkat et reklam yapmak yasak diye biliyorum