CSGO rütbe sistemi nasıl işliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar cs go hakkınad bir kaç bilgi almak istiyorum

1. sorum normal oynadığımız zamanmı rütbelerimiz artıyor pek bilgim yok
2. sorum pubg benzeri oyunları düşünelim mesela onlarda olduğu gibi rütbelerimiz yüksek olduğundada rütbelerimizin derecelerine göremi eşleşiyoruz
3. sorum eğer rütbelere göre eşleşiyorsak git gide hile kullananlar azalıyormu yoksa hile çokmu var
cevap verip yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum şimdiden

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
1. Rütbeniz Dereceli maçlardaki Kazanma/Kaybetmenize göre belirlenmektedir. Kazandıkça rütbeniz yükselir kaybettikçe de azalır fakat bu tam olarak belirli bir puantaj ile olmamaktadır.
2. Rütbeniz yükseldikçe eşleştiğiniz takım arkadaşları/rakipler de sizin rütbenizdeki oyuncular oluyor.
3. Yüksek ranklarda hile oranı daha az fakat bu yok demek anlamına gelmiyor. Hile ile de yüksek ranklara çıkan birçok oyuncu var. Fakat tabii ki yüksek rütbelerde hile gelme olasılığı daha az olacaktır. Eğer daha iyi bir deneyim isterseniz FaceIT veya ESEA'ya da bakabilirsiniz.

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1.
Rütbe atlamak için ranked (dereceli eşleme) maçlar oynamalısın. Kazanırsanız rankınız yükselir, kaybederseniz düşer.

2.
Evet, rütbenize eş ve çok yakın rütbeye sahip kişilerle eşleşirsiniz. Yoksa çok adil olmazdı.

3.
Yüksek ranklarda hile azalır. Tabii bu hilenin kendisine bağlıdır. Hile kaliteli ve undetectedsa ayrıca oyuncu belli etmiyorsa hile kullanıcısı yasaklanmayabilir. Genel olarak yüksek elolarda hileler düşük eloya göre daha az mevcut.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1.
Rütbe atlamak için ranked (dereceli eşleme) maçlar oynamalısın. Kazanırsanız rankınız yükselir, kaybederseniz düşer.

2.
Evet, rütbenize eş ve çok yakın rütbeye sahip kişilerle eşleşirsiniz. Yoksa çok adil olmazdı.

3.
Yüksek ranklarda hile azalır. Tabii bu hilenin kendisine bağlıdır. Hile kaliteli ve undetectedsa ayrıca oyuncu belli etmiyorsa hile kullanıcısı yasaklanmayabilir. Genel olarak yüksek elolarda hileler düşük eloya göre daha az mevcut.
çok teşekkür ederim peki ben bir kaç defa oynamıştım da ayar felan baktım oda olması hep rus geliyor bunun sebebi nedir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Klasik multiplayer rank mantığı kazanırsan yükselirsin kaybedersen düşersin skorunun ne olduğunun çok önemi yok

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim peki ben bir kaç defa oynamıştım da ayar felan baktım oda olması hep rus geliyor bunun sebebi nedir
Rus oyuncuların çok olmasındandır. :D
CSGO'da, Valorant'taki TR/EU gibi sunucu seçme sistemi bulunmuyor. Buna yapabileceğimiz bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
her aldığın kille ve ölüme göre yapılandırıyor tabiki wine görede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...