27 May 2021 #1 kdrpmk K Üye Katılım 16 Mar 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 23 6 HİZMET YILI ui yi açıyorum ve loadere giriş yapıp yükle diyorum ama "fetching data please wait" diyor ne yapmam lazım ne kadar sürücek direk yüklenmesi gerekmiyor mu
ui yi açıyorum ve loadere giriş yapıp yükle diyorum ama "fetching data please wait" diyor ne yapmam lazım ne kadar sürücek direk yüklenmesi gerekmiyor mu
Çözüm #Roaccat 27 May 2021 Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun: Adblocker VPN sorununuz devam ederse bana dm üzerinden teamviewer atın bakalım.
Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun: Adblocker VPN sorununuz devam ederse bana dm üzerinden teamviewer atın bakalım.
27 May 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun: Adblocker VPN sorununuz devam ederse bana dm üzerinden teamviewer atın bakalım. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Foruma girerken bunların kapalı olduğundan emin olun: Adblocker VPN sorununuz devam ederse bana dm üzerinden teamviewer atın bakalım.
27 May 2021 Yasaklandı #3 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI Vanguard - faceit - antivirus bunları kaldırınız. Oyla 0 Olumsuz oyla
27 May 2021 Konuyu başlatan #4 kdrpmk K Üye Katılım 16 Mar 2020 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 23 6 HİZMET YILI Aenux' Alıntı: Vanguard - faceit - antivirus bunları kaldırınız. Genişletmek için tıklayın ... exit vanguard yaptım şimdi ne yapmam lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
Aenux' Alıntı: Vanguard - faceit - antivirus bunları kaldırınız. Genişletmek için tıklayın ... exit vanguard yaptım şimdi ne yapmam lazım
27 May 2021 Yasaklandı #5 Aenux A da best Banlı Üye Katılım 19 Kas 2017 Mesajlar 1,562 Çözümler 61 Tepki puanı 269 8 HİZMET YILI kdrpmk' Alıntı: exit vanguard yaptım şimdi ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Aynı adımları uygula dostum. Oyla 0 Olumsuz oyla
kdrpmk' Alıntı: exit vanguard yaptım şimdi ne yapmam lazım Genişletmek için tıklayın ... Aynı adımları uygula dostum.