Onaylı Üye
Aga artık herşey o kadar basit değil. Adam bilgisayardan anlıyorsa senin yediğin naneleri regeditlerden çıkartabiliyor.kanka çağırdıklarında arama geçmişi ve hileyi açmak için kullandığın uygulamayı sil indirilenleri falanda sil sorarlarsa internet yavaş tw indirmeye çalışıyom yavaş internetle anca bu kadar oluyor dersin
bende yaklaşık 1 yıl boyunca hilesiz oynadım ama karşıma sürekli hile geldiği için hile kullanma kararı aldım ve 1 yıllık 100 tl lik envanteri olan hesap ban yedi o yüzden ücretsiz hesaplarda kullanmanı öneririm ve tv baktıkları zaman saklaman biraz zor bir kanıt illaki kalıyodur bende tv çağırdıkları zaman hileyi saklıyorum ama zor yani örneğin wind+r tuşu ve host dosyalarını temizliyorum sonra tarayıcı geçmişini temizliyorum ve hile dsoyasının adını değiştirip siliyorum. ama zahmetli yani gerek yok .Neden böyle bir şeye başvuruyorsun ki ? küçük çaplı turnuvalara hile ile mi girmeyi düşünüyorsun ?
Öyle bir durum yoksa kimseye kendini kanıtlama ihtiyacı duymamalısın...
Bilgisayar kişisel bir eşyadır öyle sen hilesin team ver bakacağım demekle olmuyor.
Dalgınlığına gelir pc de gözüne kestirdiği bir şeyi kendine alır falan bu işlere bulaşmayın gereksiz.
Zaten kullandığın için hileyi eninde sonunda VAC veya OW ban yiyeceksin kaçarı yok. Yaklaşık 30 ücretsiz 10a yakında ücretli hesap banlatan biri olarak söylüyorum. 1 yıl oldu ban yemedim deme o yazıyı yazdıktan 10dk sonra bile ban yiyebilirsin hemde hile kapalıykenO yüzden koy arkasına rahvan gitsin ''kimseye bilgisayarınıza erişme hakkı tanımayın...'' Dünyanın binbir türlü hali var başınıza bela bile alabilirsiniz.
Hilenin kalıntı dosyaları kalıyoronları temizlemesi lazım
Dostum ne yazıkki öyle olmuyorkalıntı dosyaları da belgelerimden silsin
Teşekkürlerbende yaklaşık 1 yıl boyunca hilesiz oynadım ama karşıma sürekli hile geldiği için hile kullanma kararı aldım ve 1 yıllık 100 tl lik envanteri olan hesap ban yedi o yüzden ücretsiz hesaplarda kullanmanı öneririm ve tv baktıkları zaman saklaman biraz zor bir kanıt illaki kalıyodur bende tv çağırdıkları zaman hileyi saklıyorum ama zor yani örneğin wind+r tuşu ve host dosyalarını temizliyorum sonra tarayıcı geçmişini temizliyorum ve hile dsoyasının adını değiştirip siliyorum. ama zahmetli yani gerek yok .
iyi forumlar...
TeşekkürlerBilgisayarda bir kere varsa artık işin işten geçtiğini sanıyorum. Her ne kadar silinse bile elbet bir yer gözden kaçabilir.
TeşekkürlerDostum ne yazıkki öyle olmuyorböyle olsaydı teamwiever bile bakılmazdı hatta sildiğin dosyaları görebiliyor lar belirli uygulamalar ile. Bunu önlemen imkansız
Teşekkürlerkankam sanal makineden dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?