22 Eyl 2020 #1 qzanarex Q Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Ödüller 1 5 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar sbyte vip csgo hackde aimbot çalışmıyor dün direk taradığımda hedefe kitlenip arka arkaya herkesi vuruyordu ssg ile başka yere sıkıyordum ölüyordu ama bugün çalıştıramadım hemde 2 defa deneme rahmen yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar sbyte vip csgo hackde aimbot çalışmıyor dün direk taradığımda hedefe kitlenip arka arkaya herkesi vuruyordu ssg ile başka yere sıkıyordum ölüyordu ama bugün çalıştıramadım hemde 2 defa deneme rahmen yardımcı olursanız sevinirim
23 Eyl 2020 #2 Mhatma Ghandi M ★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★ Seçkin Üye Katılım 22 Eyl 2020 Mesajlar 322 Çözümler 3 Tepki puanı 23 Ödüller 2 Yaş 32 5 HİZMET YILI Dostum ben AİMBOT'u göremiyorum varsa hilenin link'i atar mısın ben yanlış indiriyorum galiba hem yardımcı olurum indirince.Teşekkürler. İYİ FORUMLAR
Dostum ben AİMBOT'u göremiyorum varsa hilenin link'i atar mısın ben yanlış indiriyorum galiba hem yardımcı olurum indirince.Teşekkürler. İYİ FORUMLAR