Teşekkürler ne demekteşekkür ederim güzel oldu
eyvallah sağlam configBugün oturup kedime göre legit config ayarlamaya başladım daha sonrasında hoşuma gidince buradan paylaşayım dedim.
Hile ana konusu: https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-hack-2022.44961/
Kullanım Tuşları:
Triggerbot - C tuşuna basılı olduğu sürece.
Glow - PageUP tuşu ile sürekli olarak açık tutabilirsiniz veya kapatabilirsiniz artı olarak sağ tıka basılı tuttuğumuz sürece de Glow çalışmakta.
NOT: Ben hızlı peek için triggerbotun ms ini kısıkta tutuyorum arkadaşlar siz isterseniz arttırabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
teşekkürler elinize sağlık
eline sağlık config yapmayı pek bilmiyodum işime yaradı tşk
Çok teşekkür ederim işinize yararsa ne mutlueline sağlık config yapmayı bilmeyenler için güzel konu
aim bot yerine backtrack olabilirdiBugün oturup kedime göre legit config ayarlamaya başladım daha sonrasında hoşuma gidince buradan paylaşayım dedim.
Hile ana konusu: https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-hack-2022.44961/
Kullanım Tuşları:
Triggerbot - C tuşuna basılı olduğu sürece.
Glow - PageUP tuşu ile sürekli olarak açık tutabilirsiniz veya kapatabilirsiniz artı olarak sağ tıka basılı tuttuğumuz sürece de Glow çalışmakta.
NOT: Ben hızlı peek için triggerbotun ms ini kısıkta tutuyorum arkadaşlar siz isterseniz arttırabilirsiniz.
Backtrack kullanılıyor zaten AimBot bende kullanmıyorum tekrar kontrol edin isterseniz.aim bot yerine backtrack olabilirdi
Config dosyasını hilenini config menüsünden aktif ediniz. Paylaştığım config dosyası bana göre gerçekten legit tadında.csgo legit ayarı verir misiniz
Ne demek iletişime geçersen birlikte rekabetçi maç da atabiliriz.Cok teşekkürler bro sayende cs ye baslicam xd
oyunu öğreneyim güzelce sendeyim sonra dostumNe demek iletişime geçersen birlikte rekabetçi maç da atabiliriz.
Duvar arkası görme (bu configde glow) düzgün bir şekilde kullanılırsa ve hile dedected olmaz ise sorun çıkaracağını sanmıyorum.paylaşım için teşekkürler. bu bana sebep olur mu?_
Geri dönüşlerinizi bekliyorumkendi legit ayarlarımı yapçaktım iyi oldu bakarım şimdi
Üşenenler içi desek daha doğru olur.ellerine sağlık dostum config bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmuş oldun.
Emeğinize sağlık
Teşşekkürler hocam
Ne demek, iyi kullanımlar.teşekkür ederim güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?